donderdag 7 maart 2024

Bill Gates: “Ik zal aangenaam verrast zijn als ik in de hemel beland…”

 maart 7, 2024   11

   Screenshot 60 Minutes 𝕏-video

Ze zeggen dat zelfs een kapotte klok twee keer per dag gelijk heeft… En zelfs Bill Gates vertelt soms de waarheid! Ik kwam net deze oude video van Bill Gates tegen en het verraste zelfs mij, schrijft Noah.

Zoals ik op Twitter schreef:

Bill Gates die toegeeft dat hij DONDERSGOED weet dat hij niet naar de hemel gaat, gebaseerd op de beslissingen die hij heeft gemaakt hier op deze planeet, in dit rijk :

“Ik zal aangenaam verrast zijn als ik in de hemel kom. De keuzes die ik maak over ‘mensen helpen’ zijn niet gebaseerd op bepaalde opvattingen over het hiernamaals.”

We weten wie hij helpt…

De duivel zal je ook niet tegen ons kunnen beschermen. Als we hier klaar zijn, bestormen we de poorten van de hel voor wat je onze kinderen en onze mensen hebt aangedaan, om je op te jagen. De duivel zelf zal niet in staat zijn om ons in de weg te staan.

Kijk:

Waarom ben ik zo hard voor hem?

Dit bijvoorbeeld…

Wow… kijk Bill Gates’ reactie toen hem werd gevraagd: “Is het vaccin veilig?”

Ik heb nog nooit iemand zo schuldig zien kijken!

Kunnen we een lichaamstaalexpert krijgen om dit voor ons uit te leggen? Zeer vernietigend.

Kijk:

En dit voor twee…

Kijk hoe Bill Gates lacht als hij zegt “De volgende pandemie”

Dit voor drie:

Bill Gates haat de manier waarop God de wereld heeft geschapen…

Hij moet wel.

Want hij is altijd onvermoeibaar bezig om het te veranderen.

Om de manier waarop God de dingen geschapen heeft terug te draaien en ongedaan te maken.

Zijn meest recente is zijn samenwerking met DFID om het mRNA in alles wat je eet te krijgen.

Bill Gates, de medeoprichter van Microsoft en een prominente filantroop, werkt samen met het Department for International Development (DFID) om verschillende wereldwijde problemen aan te pakken, waaronder voedselzekerheid en volksgezondheid. Gates’ betrokkenheid bij DFID is voornamelijk via de Bill & Melinda Gates Foundation, die met DFID heeft samengewerkt aan een groot aantal initiatieven, waaronder werk op het gebied van veeteelt en landbouwontwikkeling.

Een van de doelen van hun samenwerking is het verbeteren van de gezondheid en productiviteit van boerderijdieren door betere vaccins en genetica. Dit moet dieren helpen overleven en bijdragen aan een duurzamere voedselvoorziening.

Details hier:

Kijk hoe hij het in zijn eigen woorden zegt:


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

WEF-insider geeft toe dat Gates de mensheid ‘injecteert’ met mRNA via de voedselvoorziening

Terwijl iedereen werd afgeleid door de laatste nieuwscycli van de mainstream media, zijn de elites begonnen met het pompen van mRNA in de vleesvoorziening, met plannen om synthetisch mRNA in commerciële melk en groenten te stoppen. En het Congres is ontmaskerd dat het Big Pharma afdekt en hen toestaat mRNA in onze voedselvoorziening te pompen … Meer lezen overWEF-insider geeft toe dat Gates de mensheid ‘injecteert’ met mRNA via de voedselvoorziening

https://www.frontnieuws.com/wef-insider-geeft-toe-dat-gates-de-mensheid-injecteert-met-mrna-via-de-voedselvoorziening/


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...