donderdag 7 maart 2024

Het World Economic Forum richt zijn kwaadaardige agenda nu op voedsel

 maart 5, 2024   8

 

    Ministério da Indústria, Comércio Exterior e Serviços (CC BY-SA 2.0)

De media, die in handen zijn van dezelfde eigenaars als het World Economic Forum, houden vol dat de kwaadaardige agenda van het WEF “een samenzweringstheorie” is, vertelde de Australische senator Malcolm Roberts aan het parlement.

“Er zijn maar weinig senatoren die zich durven uit te spreken over deze kwaadaardige agenda die gericht is op economische uitbuiting en sociale controle,” vervolgde de heer Roberts.

“Het WEF heeft zijn kwaadaardige agenda nu gericht op voedsel. De campagne tegen landbouw is eigenlijk een campagne tegen één van de basisbehoeften van het leven: voedsel.” “Als je de voedselvoorziening controleert, controleer je de mensen. Wie de energie beheerst, kan hele continenten beheersen. Wie het geld beheerst, kan de wereld beheersen. Het WEF en de roofzuchtige miljardairs die het vertegenwoordigt, proberen momenteel alle drie te bereiken.”


De waarheid over hun agenda is beangstigend, zei de senator.  Het WEF richt zich nu op voedsel. De campagne tegen boeren is een campagne tegen een van de eerste levensbehoeften: voedsel, benadrukte de senator, benadrukte hij.

Roofzuchtige en parasitaire miljardairs brengen voedselachtige stoffen (kunstmatig vlees) naar de massa via de klimaatzwendel van het WEF, zei hij.

Wie controle krijgt over voedsel, krijgt controle over mensen. Wie controle krijgt over energie krijgt controle over hele continenten. Wie het geld controleert, controleert de wereld. Dat is wat het WEF en de roofzuchtige miljardairs die het vertegenwoordigt vandaag willen bereiken, aldus Roberts.

Via Uncutnews.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/het-world-economic-forum-richt-zijn-kwaadaardige-agenda-nu-op-voedsel/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...