dinsdag 30 juli 2024

Aartsbisschop Viganò veroordeelt de satanische Spelen in Parijs, noemt de mannen van Obama en Macron travestieten en bedankt Iran

29/07/2024

Aartsbisschop Carlo Maria Viganò, die op bevel van paus Franciscus uit de Kerk werd geëxcommuniceerd, heeft de satanische Olympische Spelen in Parijs krachtig veroordeeld als een verachtelijke aanval op God door de antichristelijke elite die de traditionele gezinsrollen wil ondermijnen.

Hij zegt dat deze satanische rituelen een terugkerend thema zijn, eerder gezien tijdens de Olympische Spelen van 2012 in Londen, de opening van de Gotthardtunnel in 2016 en de Gemenebestspelen van 2022.

Hij was verontrust door het volgende:

– Travestieten en verwijfde dansers
– Een parodie op het LGBTQ+ Laatste Avondmaal
– Hologrammen van de ruiters van de Apocalyps
– Een onthoofde Marie Antoinette die de Franse Revolutie viert

Hij noemde de vrouw van Emmanuel Macron zelfs een travestiet en beschreef Michelle Obama als een gespierde man met een pruik.

“Emanuel Macron, die ongestraft een travestiet voor zijn eigen vrouw laat doorgaan, net zoals Barack Obama vergezeld wordt door een gespierde man met een pruik.”

Hij eindigt met een pleidooi voor christenen om zich wereldwijd te verenigen en de Olympische Spelen en haar sponsors te boycotten.

Zero Hedge:

In een vernietigende kritiek op de Olympische Spelen noemde Viganò de openingsceremonie “de laatste in een lange reeks van verachtelijke aanvallen op God, het katholieke geloof en de natuurlijke moraal door de antichristelijke elite die westerse landen in gijzeling houdt.”

De elite die deze ceremonies organiseert, eist niet alleen het recht op godslastering en de obscene vertoning van de meest afschuwelijke ondeugden, maar zelfs de stille acceptatie ervan door katholieken en fatsoenlijke mensen, die gedwongen worden de schande te ondergaan dat de heiligste symbolen van hun geloof en de fundamenten van de natuurwet worden geschonden. -Carlo Maria Viganò

Volgens Viganò “maakt Satan niets: hij maakt alles kapot. Hij vindt niet uit: hij knoeit. En zijn volgelingen zijn niet anders: ze vernederen de vrouwelijkheid van de vrouw om het moederschap uit te wissen dat herinnert aan de Maagdelijke Moeder; ze castreren de mannelijkheid van de man om het beeld van Gods vaderschap te verscheuren; ze corrumperen de kleintjes om ze in hen te doden en ze slachtoffer te maken van het meest abjecte wokeïsme.”

Viganò zegt dat het “geen toeval” is dat de ceremonies werden voorgezeten door de Franse president Emanuel Macron, een “afgezant van het Wereld Economisch Forum,” die “ongestraft een travestiet voor zijn eigen vrouw laat doorgaan, net zoals Barack Obama wordt vergezeld door een gespierde man met een pruik.

ZH benoemt zelfs de afkomst van enkele van de aanstichters van deze aanval op het Christendom en dat is ongebruikelijk voor hen.

Videospeler
00:00
01:10

Centraal in deze scène stond de mollige Franse DJ ‘Barbara Butch’, een Joodse lesbienne die op sociale media opschepte over haar spot met het christendom, maar haar bericht weer verwijderde nadat er controverse uitbrak.

De Olympische Spelen verontschuldigden zich voor de ceremonie en benadrukten dat “het nooit de bedoeling was om een ​​religieuze groep te disrespecten”. De scène was gemaakt door artistiek directeur Thomas Jolly, eveneens van Joodse afkomst.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

https://dissident.one/aartsbisschop-vigano-veroordeelt-de-satanische-spelen-in-parijs-noemt-de-mannen-van-obama-en-macron-travestieten-en-bedankt-iran 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...