rsz vogelgriep volgende pandemieAangezien virussen nog nooit op een wetenschappelijk verantwoorde manier zijn bewezen, kan men kiezen welk ‘virus’ de volgende keer te gebruiken.

Uit Amerikaanse berichtgeving blijkt dat de vogelgriep de grootste kans maakt om de volgende nep pandemie te worden.


Het is geen kwestie van of er nog een volgende nep pandemie zal komen. Het is een kwestie van wanneer de volgende nep pandemie zich zal aandienen.

Terwijl wij volop van de zomer en de vakantie genieten, vinden er in de achtergrond acties plaats die erop duiden dat alles in gereedheid wordt gebracht voor een nep vogelgriep pandemie.

Want, er vindt een herhaling van zetten plaats.

Je herinnert je misschien dat tijdens de Wuhan coronavirus (COVID-19) “pandemie”, de FDA EUA verleende voor de reeks injecties die werden losgelaten door Operation Warp Speed. Nu, voor het eerst sinds COVID, maakt de medische wereld zich klaar voor wat de volgende scamdemie lijkt te worden: vogelgriep.

EUA betekent Emergency Use Authorization en dat betekent in de praktijk dat niet geteste ‘vaccins’ bij de bevolking kunnen worden ingespoten. Het betekent dat ze bewust een dusdanige 'uitbraak' zullen organiseren, waardoor het inspuiten van niet geteste 'vaccins' wordt gerechtvaardigd. De angst voor de vogelgriep bij de bevolking zal dan groter zijn dan de angst voor een niet getest 'vaccin'.

Er speelt nog iets anders. Iedere wetenschapper weet dat wanneer er getest zou worden op mensen met een mRNA vaccin, de uitkomst van die testen net zo zouden zijn, als wat we nu meemaken met de niet aflatende stroom mensen die dood neervallen of allerlei enge ziektes krijgen, zoals turbo kanker.

De medische wereld maakt zich op voor de start van een nieuwe “pandemie”, deze draait om de H5N8 griep, ook wel bekend als vogelgriep.

De American Medical Association (AMA) heeft de afgelopen week een aantal wijzigingen aangebracht in het Current Procedural Terminology (CPT) systeem, dat wordt omschreven als “de toonaangevende set medische terminologiecodes voor het beschrijven van procedures en diensten in de gezondheidszorg”. Eén verandering is de creatie van een nieuwe CPT-code voor H5N8 Influenza virus “vaccin” kandidaten die “toestemming voor noodgebruik (EUA) hebben gekregen van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA)”.

Wat bovenstaande betekent is dat men nu al bezig is met het invoeren van de benodigde codes in het systeem die het straks mogelijk maken dat ook het vogelgriepvaccin kan worden toegediend als EUA.

Om er zeker van te zijn dat gezondheidszorgsystemen in de hele Verenigde Staten up-to-date zijn met de codes in hun elektronische systemen, is de AMA haar CPT-systeem nu aan het bijwerken “vooruitlopend op de mogelijke FDA-autorisatie”, die op handen lijkt te zijn.

“De nieuwe CPT code is een belangrijke voorbereidende stap in reactie op het potentiële gevaar voor mensen van een zeer besmettelijke vogelgriepziekte,” zei AMA President Dr. Bruce A. Scott, M.D.

Advocaat Tom Renz gaf commentaar op de ontwikkeling nadat Ohio Advocates for Medical Freedom (OAMF) - Ohio is de staat waar Renz is gevestigd - waarschuwde dat vogelgriep meer dan waarschijnlijk de volgende scamdemie is die eraan komt.

“Ik verwacht de volgende pandemie nadat Donald Trump weer in functie is, tenzij hij een manier vindt om het te stoppen,” schreef Renz. “Dat gezegd hebbende - kun je je nog een pandemie voorstellen met een Kamala Harris president? Echt niet.”

OAMF merkte op dat de CPT-codes van de AMA betrekking hebben op zowel volwassenen als kinderen van wie verwacht zal worden dat ze niet alleen een “eerste” vogelgriepprik nemen, maar ook “elk aanvullend vaccin,” dit verwijzend naar zogenaamde boosters.

“Verplichtingen zullen komen,” waarschuwde OAMF.

Waar bovenstaande op neer komt is dat in de achtergrond alles in gereedheid wordt gebracht om onder een noodgoedkeuring het vogelgriep ‘vaccin’ te kunnen uitdelen aan de bevolking.

Iedere keer als ze een noodprocedure aanroepen hoeft er niet getest te worden zoals anders de vereisten zijn voor een nieuw ‘vaccin’. Als ze werkelijk zouden testen, dan zouden ze moeten testen met de regels die tellen voor gentherapie en die zijn nog strenger dan de testen voor 'vaccins'.

Nooit zal een mRNA vaccins worden goedgekeurd door middel van een normale testprocedure, dus leve de noodgoedkeuring.

Begrafenisondernemer is toch echt het beroep van de toekomst.