dinsdag 30 juli 2024

Discovery Channel zal dit niet bevallen: populaire presentator vraagt zich af waarom zoveel mensen plotseling zo jong sterven

30 juli 2024

    Screenshot video YouTube

De laatste jaren is er een zorgwekkende toename van meldingen van plotselinge sterfgevallen onder jongeren en sporters. Deze incidenten hebben wereldwijd tot bezorgdheid geleid en vragen opgeroepen over de oorzaken. Mike Rowe, presentator van het populaire Discovery Channel programma “Dirty Jobs”, heeft deze zorgwekkende trend opgepikt en vraagt zich af waarom zoveel jonge mensen plotseling sterven. In een openhartig interview stelt hij vragen over de mogelijke verbanden tussen de massale vaccinatieprogramma’s en deze tragische gebeurtenissen. Rowe benadrukt dat het belangrijk is om kritisch te kijken naar de bijwerkingen van vaccins en hun invloed op de gezondheid van jongeren.

Voor degenen die het niet weten: Mike Rowe is de bekende presentator van de Discovery Channel show Dirty Jobs, en Gavin de Becker is een Amerikaanse auteur en veiligheidsexpert die heeft gewerkt voor overheden, grote bedrijven en publieke figuren.

De presentator van het populaire Discovery Channel programma Dirty Jobs, Mike Rowe, vraagt zich af waarom jonge mensen plotseling jong sterven.

”…En dus is een van de vragen die we onszelf moeten stellen: Heeft ons massale vaccinatieprogramma sommige mensen schade berokkend? Laten we aannemen dat alle vaccins bedoeld zijn om je te beschermen tegen bepaalde ziekten zoals mazelen, bof, polio of wat dan ook.

Maar alle vaccins hebben ook bijwerkingen bij sommige mensen. Deze vergelijking moet redelijk zijn, wat betekent dat sommige mensen schade zullen ondervinden van dit vaccin, maar dat er bijvoorbeeld miljoenen mensen gered zullen worden. Maar zo heeft dit massale vaccinatieprogramma niet gewerkt. Het heeft uiteindelijk een enorm aantal mensen, jonge mensen, schade berokkend die niet geschaad zouden moeten worden.
“Jonge atleten sterven op het basketbalveld, recht voor de ogen van mensen, en het wordt nooit vermeld in het nationale nieuws… Niemand is ooit naar een sportevenement geweest en heeft daar iemand dood zien vallen, en zeker geen 16-jarige jongen. Maar het zijn er honderden.”

Volledige video:

Via Uncutnews.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.
https://www.frontnieuws.com/discovery-channel-zal-dit-niet-bevallen-populaire-presentator-vraagt-zich-af-waarom-zoveel-mensen-plotseling-zo-jong-sterven/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...