rsz geen vlucht wereldwijde computerstoringEr bestaat geen enkele twijfel dat de grote computerstoring gisteren afkomstig is uit de koker van het WEF.

Het is nog slechts een speldenprik, vergeleken met wat ons nog staat te wachten.


In het Engels heb je een mooie uitdrukking en die is: a wake-up call.

Iets dat ervoor zorgt dat je opeens dingen ziet die je nooit eerder zag waardoor je nu toch wel geschrokken en gewaarschuwd bent.

Het staat natuurlijk eenieder vrij om de enorme wereldwijde computerstoring toe te schrijven aan toeval.

Maar, voordat je dat doet, misschien toch wel interessant om even naar het volgende te kijken:

Een bericht van onderzoeksjournalist Whitney Webb:

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het recente nieuws over Crowdstrike, bedenk dat Crowdstrike deel uitmaakt van de Global Cyber Alliance, een onderdeel van de inspanning onder leiding van het WEF om u te dwingen een digitale ID te gebruiken voor internettoegang om “cybercriminaliteit” een halt toe te roepen.
De implacaties van bovenstaande zijn enorm.

David Icke schrijft daarover het volgende:

Wat een wake-up call. Wat een voorbeeld van wat er gepland is.

Daarom willen ze het einde van contant geld en een volledig digitale valuta.

Het geeft de sekte totale controle over de bevolking wanneer ze op elk moment de stekker uit financiële transacties kunnen trekken om alles uit te schakelen - geld, media, internet, beweging.

Daarom is alles stap voor stap overgebracht naar cyberspace - het is het stap voor stap overbrengen van de controle over je leven.

Wat maakt het uit als contant geld verdwijnt? Het gebruik van je telefoon of kaart is 'zo handig'?

Was dat vandaag zo voor degenen die door deze shutdown werden getroffen?

Wanneer contant geld verdwenen is - zelfs eerder - kan de sekte de cyberstekker eruit trekken en zal de menselijke samenleving zoals die nu is, in een oogwenk ophouden te functioneren.

Dat is het idee.

Laat contant geld niet verdwijnen en laat ze hun CBDC's (Central Bank Digital Currencies) niet lanceren of dit is de chaos die ze op elk moment kunnen veroorzaken - en dat zullen ze doen.

Wereldeconomie verlamd door 'digitale pandemie':

Experts vrezen IT-uitval die vliegtuigen aan de grond heeft gehouden, winkels heeft gesloten en de NHS in chaos heeft achtergelaten.