rsz koeien vaccineren klimaatDe zombificatie van onze maatschappij is al een flink eind op weg en daarom zal je ook steeds meer gekke dingen zien.
Zoals koeien die moeten worden gevaccineerd om de temperatuur op aarde onder controle te houden.
Ondanks alle angstaanjagende voorspellingen die er de afgelopen decennia zijn gedaan over het klimaat, zijn we er nog gewoon en aan het strand van de Noordzee ziet het er nog precies zo uit als 20 jaar geleden.

De truc die ze gebruiken om ons, de mensheid, richting een Hunger Games maatschappij te sturen is de eeuwige truc van het mensen bang maken.

Om de zoveel tijd verschijnt er weer een indrukwekkend onderzoek van het één of andere belangrijk klimaatonderzoeksinstituut en iedere keer worden de rapporten van die onderzoeken dreigender.

Doen we niet heel snel dit, dan zal dat rampzalige gevolgen hebben. Altijd ligt het aan de mens en altijd moet de mens een prijs betalen om de natuur te kunnen beteugelen. Alsof de natuur zich laat reguleren door ons nietige mensjes.

In de onderstaande korte video uit Nieuw Zeeland hoor je weer de ene dreiging na de andere. Geen van die dreigingen zal waarschijnlijk ooit uitkomen, simpelweg omdat het schattingen zijn die worden gemaakt op basis van bepaalde algoritmes. Geen van die rapporten heeft iets met de werkelijkheid te maken, maar toch neemt de wereld maatregelen alsof die voorspellingen wel echt zijn.

Want, men heeft nu ineens een nieuwe hobby en die hobby heet methaan. Niet langer krijgt CO2 nu alle aandacht, maar is het nu allemaal methaan wat de klok slaat.

En zoals bij bijna alle problemen in deze wereld, is een vaccin de oplossing.

De gelukkigen die dit keer gevaccineerd moeten worden om de klimaatopwarming te bestrijden zijn de koeien.

In Nieuw-Zeeland wordt gewerkt aan een vaccin dat de methaanproductie bij koeien reduceert. Volgens professor Jeremy Hill, voorzitter van het onderzoeksconsortium PGgRc, zou zo'n vaccin een enorme game-changer kunnen zijn voor de wereldwijde zuivelsector.

Een koe produceert methaan als onderdeel van haar normale spijsvertering. Het onderzoek wordt gedaan door net Nieuw-Zeelandse agrarisch onderzoekscentrum NZAGRC en het Pastoral Greenhouse Gas Research Consortium. PGgRc-voorzitter Hill is tevens hoofd van de wetenschaps- en technologieafdeling van zuivelcoöperatie Fonterra.

Hij legt op de nieuwssite Stuff uit dat het methaanvaccin waaraan wordt gewerkt, bedoeld is om koeien in hun speeksel antilichamen te laten aanmaken. Via het speeksel komen ze in de pens en daar binden ze zich aan de methanogenen, de micro-organismen die waterstof omzetten in het krachtige broeikasgas methaan. Dat moet de vorming van methaan tegengaan. Ook voor schapen zou zo'n vaccin inzetbaar kunnen zijn, volgens Hill.

De natuur zal ongetwijfeld koeien dusdanig hebben ontworpen dat die bewuste bacteriën een essentieel onderdeel vormen van de spijsvertering. Wat je zo te zien met die vaccins gaat doen is die spijsvertering compleet verstoren. Misschien produceert zo’n koe minder methaan, maar wat gaat dit allemaal doen met de gezondheid van de koe?
Het enige dat nodig is om weer een mooie gezonde wereld te maken is een wereldwijd verbod op alle vaccins.

Een verbod op ieder vaccins dat ooit is geproduceerd en opeens zijn mens en dier weer gezond met normaal werkende immuunsystemen.

Zo simpel is het, maar waarom gemakkelijk doen als het ook moeilijk kan?

Wij als wereld bevinden ons in een vicieuze cirkel.

Een cirkel waarbij de mensheid zieker en zieker wordt en een cirkel die heel goed wordt uitgelegd door dierenarts Patricia Jordan:

"Mijn ervaringen in de dierenklinieken waar ik heb gewerkt is dat ongeveer 15 procent van het inkomen van die klinieken afkomstig was uit vaccinaties en 65 procent voor het behandelen van ziektes die het gevolg zijn van vaccinaties. Want, wanneer jouw hond een chronische ziekte ontwikkelt na een vaccinatie, dan is dat een levenslang inkomen voor de kliniek. Niet zo moeilijk dan dat zij adviseren om te vaccineren".

Stop alle vaccinaties en maak zo een eind aan het idiote aantal chronisch zieke mensen in dit land.