zondag 18 augustus 2024

Amerikaanse vazalstaat Duitsland meldt dat het onderzoek naar de terreuraanslag tegen Nordstream geheim blijft omdat de Amerikanen de daders zijn

 24/07/2024


Als je zo hard in je reet geneukt wordt dat je hele land naar zijn grootje gaat, je economie vernietigd wordt omdat je de-industrialiseert en je durft nog steeds niks te zeggen dan ben je wel zo’n laf en bang jongetje dat je het ook niet verdient om te leven.

Terwijl de hele wereld weet dat het de Yanks waren.

De Duitsers moeten hun schuldgevoel van zich werpen, anders zullen ze op de mestvaalt van de geschiedenis belanden. Er is weinig tijd.

Berliner Zeitung:

Antwoord op AfD-onderzoek: Berlijn wil geen voorlopige resultaten of een tussentijds resultaat van het onderzoek publiceren.

Het opblazen van de Nord Stream-pijpleiding in de Oostzee is de grootste sabotagedaad in de naoorlogse Europese geschiedenis. Niettemin blijft de federale regering weigeren tussentijdse resultaten van het onderzoek te publiceren. Dat blijkt uit een reactie van de federale regering op een groot verzoek van de AfD, dat inmiddels op de website van de Bondsdag is gepubliceerd.

Op 12 april, slechts een paar weken nadat Zweden en Denemarken het onderzoek hadden stopgezet, heeft de AfD-fractie een groot onderzoek ingediend bij de regering over de ontbrekende onderzoeksresultaten. De AfD stuurde 99 vragen naar de federale regering, waarin zij alle inconsistenties opsomde die zij had opgemerkt in de trage behandeling van de zaak. Ter rechtvaardiging van haar verzoek bekritiseerde de AfD de “demonstratieve en provocerende desinteresse” van de regering, evenals het voortdurende stilzwijgen van de federale procureur-generaal (GBA) over de status van het onderzoek.

Nord Stream-pijpleidingen waren niet “op een speciale manier” beveiligd.

In haar reactie heeft de federale regering nu verklaard dat zij niet langer van plan is “voorlopige resultaten of een tussentijds resultaat van het onderzoek te publiceren of te presenteren, aangezien dit het doel van het onderzoek in gevaar zou brengen.”

Op de vraag naar het feit dat de autoriteiten nog geen beloning hebben uitgeloofd voor relevante informatie om de daders te helpen arresteren, antwoordt de federale regering eenvoudigweg: “Gebaseerd op de manier waarop het onderzoek tot nu toe is gevorderd, is er vanuit tactisch oogpunt geen noodzaak voor.” perspectief.” De AfD eist een beloning van 50 miljoen euro voor het Nord Stream-onderzoek.

Het explosieve aan het 32 ​​pagina’s tellende document is dat de federale regering toegeeft dat de Duitse autoriteiten de Nord Stream-pijpleidingen niet “op een speciale manier hebben beveiligd”. Volgens het antwoord van de federale regering is geen enkele versie van wat er is gebeurd uitgesloten, inclusief een Russische ‘false flag’-operatie. De GBA onderzoekt alle achtergronden van de sabotagedaden die vanuit strafrechtelijk oogpunt zinvol zijn. Om die reden is er voor zowel de GBA als de federale overheid geen reden om bepaalde omstandigheden of motieven uit te sluiten voordat het onderzoek is afgerond, zo wordt gezegd.

***

VdL zei in September 2022 dat:

Elke opzettelijke verstoring van de actieve Europese energie-infrastructuur is onaanvaardbaar en zal tot de sterkst mogelijke reactie leiden.

Dat houdt in dat de EU de VS de oorlog zou moeten verklaren, of minstens de Amerikaanse bezetting van Europa zou moeten beëindigen.

Wie heeft de Nord Stream-pijpleiding opgeblazen?

“De VS hebben Nord Stream opgeblazen”, zegt Jeffrey Sachs.

Hoe weet hij dat? “Ze zeiden dat ze dat zouden doen, en ze hebben het ook gedaan.”

• In februari 2022 verklaarde Joe Biden tegenover de pers dat als Rusland Oekraïne zou binnenvallen, Nord Stream voorbij zou zijn.

• Verschillende Amerikaanse functionarissen, waaronder Victoria Nuland, legden verklaringen af ​​dat Nord Stream zou worden stopgezet of vernietigd.

***

Scholz werd vooraf op de hoogte gebracht en was akkoord:

En het is niet alleen Scholz. De hele Europese elite werkt voor de Zio-Amerikaanse bezetter. Daarom dat al het beleid anti-Europees is.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

https://dissident.one/amerikaanse-vazalstaat-duitsland-meldt-dat-het-onderzoek-naar-de-terreuraanslag-tegen-nordstream-geheim-blijft-omdat-de-amerikanen-de-daders-zijn

Imam: ‘In Nederland zijn moslims de baas – als het je niet bevalt, vertrek je maar’ (Video)

  september 19, 2024   18              Foto Credit: Rairfoundation.com B roeder Rahide heeft een duidelijke boodschap voor zijn  TikTok ...