zondag 18 augustus 2024

Studie: Meer dan 50% van covid-vaccin ontvangers ontwikkelen chronische slapeloosheid

 

Een nieuwe studie heeft onthuld dat ernstige slapeloosheid en narcolepsie één van de bijwerkingen zijn van covid-19 mRNA injecties.

Meer dan 50% van de deelnemers aan het onderzoek rapporteerde overmatige slaperigheid overdag, 20% rapporteerde slaapverlamming, 15% rapporteerde hypnagogische hallucinaties, 25% had last van slaapaanvallen en gefragmenteerde nachtelijke slaap werd gerapporteerd door 42,3% van de deelnemers aan het onderzoek, bericht Thepeoplesvoice.

Expose-news.com meldt:

Narcolepsie, een chronische slaapstoornis, wordt gekenmerkt door een tetrad van kernsymptomen: overmatige slaperigheid overdag, slaapverlamming, hallucinaties en kataplexie (plotselinge spierzwakte of verlamming, vaak veroorzaakt door sterke emoties zoals lachen, opwinding of verrassing).

Het werd in verband gebracht met het Pandemrix-vaccin, een varkensgriepvaccin dat werd gebruikt tijdens de vervalste varkensgriep (H1N1) pandemie in 2009 in Europa. Het vaccin, geproduceerd door GlaxoSmithKline (“GSK”), bevatte een hulpstof genaamd ASO3, dat squaleen bevat. Onderzoek suggereert dat de hulpstof ASO3 bij sommige mensen narcolepsie veroorzaakte.

ASO3 werd volgens de Britse regering ook gebruikt in één van de covid-injecties – VidPrevtyn Beta – die in het voorjaar van 2023 aan “oudere mensen” werd gegeven. VidPrevtyn Beta was een samenwerking tussen GSK en Sanofi Pasteur. In maart 2024 werd de handelsvergunning voor VidPrevtyn Beta in de Europese Unie ingetrokken op verzoek van Sanofi Pasteur, de houder van de handelsvergunning.

Eind vorige maand werd een studie gepubliceerd in het tijdschrift Clinical and Experimental Vaccine Research waarin de relatie tussen covid “vaccins” en narcolepsie in de Jordaanse bevolking werd onderzocht.

De onderzoekers gebruikten een online enquête onder 873 mensen die elk type covid-vaccin hadden genomen en vóór het vaccin geen chronische ziekten en geen slaapstoornissen hadden. De enquête werd uitgevoerd tussen december 2022 en mei 2023.

De studie merkte op dat 79,8% van de deelnemers aan de enquête twee vaccindoses had ontvangen, waarbij het Pfizer-vaccin het meest voorkwam.

Bijna de helft van de deelnemers meldde overmatige slaperigheid overdag. Slaapverlamming en hypnagogische hallucinaties werden gemeld door een aanzienlijk deel van de deelnemers, maar er werden geen significante verschillen gevonden tussen de vaccintypes. Slaapaanvallen en gefragmenteerde nachtelijke slaap werden geassocieerd met het aantal ontvangen vaccindoses, wat wijst op een mogelijke invloed van het aantal doses op deze symptomen.

Zorgwekkende incidentie’ van slaapstoornissen na covid-19 prik

Door Jon Fleetwood

Een nieuwe studie die vorige maand werd gepubliceerd in het internationale, peer-reviewed, open-access tijdschrift Clinical and Experimental Vaccine Research bevestigt een verband tussen de covid-19 injectie en narcolepsie, slaapverlamming, hallucinaties en herhaaldelijke onderbrekingen of ontwaken gedurende de nacht.

De studie had als doel om de relatie te onderzoeken tussen covid-19 injecties en de incidentie van narcolepsiesymptomen in de Jordaanse bevolking.

Narcolepsie is een chronische neurologische aandoening die wordt gekenmerkt door overmatige slaperigheid overdag en plotselinge, oncontroleerbare perioden van in slaap vallen.

Het is vermeldenswaard dat de veiligheidsgegevens van Pfizer Inc. – alleen beschikbaar gesteld op bevel van een federale rechter in Texas, die het pleidooi van het bedrijf om de gegevens meer dan 75 jaar verborgen te houden, afwees – laten zien dat het bedrijf zich er tegen februari 2021 van bewust was dat slaapstoornissen verband hielden met hun covid-injectie.

De nieuwe studie maakte gebruik van een beschrijvende, cross-sectionele, online zelfinvul-enquête die werd uitgevoerd tussen december 2022 en mei 2023. De enquête richtte zich op mannen en vrouwen ouder dan 18 jaar die een soort covid-injectie namen en geen chronische ziekten hadden.

Belangrijk is dat patiënten “geen slaapstoornissen hadden voordat ze het vaccin namen.”
In totaal werden 873 deelnemers geïncludeerd in dit onderzoek.

De meeste deelnemers (79,8%) kregen twee vaccindoses, waarbij de Pfizer-injectie het meest werd toegediend (58,6%), gevolgd door Sinopharm (28%), AstraZeneca (6,3%) en een gemengd vaccinregime (7,1%).

De meeste deelnemers (68,8%) hadden hun eerste dosis meer dan een jaar geleden ontvangen, terwijl 25,7% deze binnen 7-12 maanden ontving en 5,5% deze binnen 6 maanden ontving.

Opmerkelijk is dat bijna de helft van de deelnemers overmatige slaperigheid overdag rapporteerde.

“Ongeveer de helft van de deelnemers (48,7%) rapporteerde buitensporige slaperigheid overdag”, aldus het onderzoek. “Onder degenen met overmatige slaperigheid overdag, toonde de verdeling van de genomen vaccintypes een iets hogere prevalentie van Pfizer (50,6%) en Sinopharm (48,8%) vaccins.”

Twee op de 10 deelnemers meldden slaapverlamming (20,4%) en hypnagogische hallucinaties (15,7%) te hebben ervaren.

[Slaapverlamming is een tijdelijke toestand die gekenmerkt wordt door het gevoel bij bewustzijn te zijn maar niet te kunnen bewegen of spreken. Het treedt meestal op wanneer iemand in slaap valt of wakker wordt, en kan enkele seconden tot enkele minuten duren].

[Hypnagogische hallucinaties zijn levendige zintuiglijke ervaringen die optreden als iemand in slaap valt of wakker wordt. Het kan gaan om visuele, auditieve, tactiele of kinetische waarnemingen en ze kunnen heel intens en realistisch zijn.]

Daarnaast werden slaapaanvallen (plotseling overweldigend slaperig worden) gemeld door 25,1% van de deelnemers.

Degenen die slaapaanvallen ervaren, vertoonden een iets hogere prevalentie van Pfizer (27,5%) en Sinopharm (25,4%) prikken.

Ten slotte werd gefragmenteerde nachtelijke slaap gerapporteerd door 42,3% van de deelnemers.

Degenen met een gefragmenteerde slaap vertoonden een hogere prevalentie van Pfizer (44,9%) en Sinopharm (43,0%) injecties.

De auteurs van het onderzoek denken dat het covid-vaccin mogelijk verantwoordelijk is voor deze slaapstoornissen, en bevestigen dat hun bevindingen “een opmerkelijk voorkomen van narcolepsiesymptomen bij gevaccineerde personen onthulden.”

“We veronderstellen een mogelijk verband tussen covid-19 vaccinatie en het ontstaan van narcolepsiesymptomen bij Jordaanse personen,” schrijven ze.

“In onze studie observeerden we een betreffende incidentie van narcolepsiesymptomen na covid-19 vaccinatie. Deze bevindingen zijn significant en rechtvaardigen verder onderzoek naar de mogelijke associatie tussen covid-19 vaccins en narcolepsie.”

Je kunt de volledige studie HIER downloaden.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

Imam: ‘In Nederland zijn moslims de baas – als het je niet bevalt, vertrek je maar’ (Video)

  september 19, 2024   18              Foto Credit: Rairfoundation.com B roeder Rahide heeft een duidelijke boodschap voor zijn  TikTok ...