zondag 18 augustus 2024

Ontvangers van COVID mRNA-prikken lijden aan 4.900% verhoogd risico op hartfalen, ontdekken Japanse onderzoekers

 14/08/2024 // Ethan Huff // 4,5K Weergaven

Tags: badhealthbadmedicinebadscienceBig Pharmabiological weaponchemical violencecovid-19Dangerous Medicinehealth scienceheart failureheart healthJapanmRNAmyocarditispandemicpharmaceutical fraudreal investigationsresearchspike proteinvaccine damagevaccine injuryvaccines


De toonaangevende farmaceutische wetenschappers van Japan zijn in overeenstemming dat Wuhan coronavirus (COVID-19) "vaccins" het risico van ontvangers op hartfalen enorm verhoogt.

Gepubliceerd in de Journal of Infection and Chemotherapyeen papier ze publiceerden de verontrustende realiteit dat het krijgen van een prik voor COVID met een mRNA (modRNA) -injectie het risico op hartfalen met maar liefst 4.900 procent verhoogt.

Geleid door prof. Keisuke Takada, het team van de afdeling Farmacodynamica van Keio University's Faculteit Farmacie en Yokohama General Hospital ontdekten verder dat het risico op het ontwikkelen van myocarditis, een vorm van hartontsteking, tot 50 keer toeneemt na injectie met mRNA COVID-opnamen.

Met behulp van gegevens die zijn verzameld uit het rapportagesysteem voor vaccinbijwerkingen van de Japanse regering, genaamd JADER (Japanese Adverse Drug Event Report) – JADER is vergelijkbaar met VAERS hier in de Verenigde Staten – voor april 2004 tot en met december 2023, berekende het team beide rapportage odds ratio's (ROR's) en 95 procent betrouwbaarheidsintervallen als onderdeel van hun onderzoek.

Myocarditis en pericarditis bij zusterziekte zijn bekende bijwerkingen van COVID-injecties. Ze beperken het vermogen van het hart om bloed goed te pompen, wat vaak leidt tot stolsels, beroertes, hartstilstand en, in veel gevallen, plotselinge en onverwachte dood.

(Gerelateerd: andere Japanse onderzoekers zijn bellen voor de donor bloedtoevoer om te worden gereinigd van met mRNA besmette benodigdheden.)

Waarom in de eerste plaats worden geïnjecteerd?

In Japan werd ongeveer 80 procent van de bevolking van het land met 125,1 miljoen mensen "gevaccineerd" voor het Chinese virus. Dit is groter dan het percentage hier in de Verenigde Staten, wat suggereert dat Japanners nog meer vertrouwen (of gedwongen) hadden dan Amerikanen om de foto's te maken.

De periode van vaccinatie tot aanvang in het onderzoek was minder dan of gelijk aan acht dagen, wat betekent dat de meeste bijwerkingen van mRNA-injecties optreden binnen de eerste week na injectie.

De meeste gevallen, respectievelijk 78 procent en 87 procent, identificeerden herstel of remissie, wat betekent dat de patiënten meestal, of op zijn minst enigszins, terug konden komen naar hoe ze pre-injecties waren. Sommige gevallen leidden echter tot een plotselinge dood.

In respectievelijk 11 procent en acht procent van de gevallen was er een "ernstige uitkomst" met myocarditis of pericarditis. Hiervan resulteerde respectievelijk 11 procent en vijf procent in een plotselinge dood.

Het papier draagt bij aan een groeiende berg bewijs dat aantoont dat COVID-opnamen buitengewoon gevaarlijk zijn, vooral vergeleken met alle andere vaccins die momenteel op de markt zijn. Een verontrustend groot aantal ontvangers wordt ziek of sterft aan de schoten, ondanks de beweringen van de regering over 'veilig en effectief'.

In Singapore, een zeer gehoorzaam land waar bijna alle inwoners voor COVID werden geplaveid, ontstaat een gezondheidscrisis, aangezien degenen die de stolsels hebben gemaakt, jaren daarna steeds meer ernstige gezondheidsproblemen vertonen.

In de onderstaande video legt Miles Guo verder uit hoe de piekeiwitten in de opnamen tot hartproblemen leiden. Guo onthult ook dat de inhoud van een vaccininjectie levenslang in het lichaam blijft:

"Dit wordt een uitstervingsniveau als we niet denken aan een manier om het mRNA-pike-eiwit te neutraliseren", schreef iemand op X over de gezondheidscrisis. 'En ze geven dit nog steeds aan mensen!'

'De verstandige onder ons zag dit gebeuren en hield onze kinderen weg van dit gif', schreef een ander.

Een ander verduidelijkte dat mRNA modRNA eigenlijk zou moeten lezen, wat betekent gemodificeerd RNA en genetische manipulatie.

Gekabeld worden voor COVID is het grootste leven van veel mensen. Meer weten op BadMedicine.nieuws.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

X.com

Pubmed.ncbi.nlm.nih.gov

NaturalNews.com

 https://www.naturalnews.com/2024-08-14-covid-mrna-vaccine-recipients-heart-failure-risk.html    

Imam: ‘In Nederland zijn moslims de baas – als het je niet bevalt, vertrek je maar’ (Video)

  september 19, 2024   18              Foto Credit: Rairfoundation.com B roeder Rahide heeft een duidelijke boodschap voor zijn  TikTok ...