zondag 18 augustus 2024

Witte Huis Vogelgriep-coördinator kondigt twee mRNA-vaccins aan die klaar zijn voor wereldwijde distributie

29


   Photo by нυвιѕ тανєяη on Unsplash

Volgens Demetre Daskalakis, de directeur van het National Center for Immunization and Respiratory Diseases, zijn er twee vaccins klaar voor massaproductie en wereldwijde distributie als het vogelgriepvirus overspringt op mensen.

Daskalakis, die ook de reactiecoördinator van het Witte Huis is, zei tijdens een briefing dat twee nieuwe mRNA-vaccins klaar zijn voor gebruik tegen vogelgriep en studies “suggereren dat de vaccins goede kruisbescherming zullen bieden tegen uitbraakvirussen bij vee”.
Gezondheidsfunctionarissen zeiden tijdens de briefing ook dat de regering Biden voorbereid is op de mogelijkheid van overdracht van mens op mens van de vogelgriep, schrijft Baxter Dmitry.

Yahoo meldt:

Dawn O’Connell, assistent-secretaris voor paraatheid van het ministerie van Health and Human Service, vertelde aan NBC News dat er honderdduizenden voorgevulde vaccinspuiten klaarliggen voor verzending in het geval van een overdrachtsgebeurtenis.
We hebben geïnvesteerd in een bibliotheek met antigenen om zo snel mogelijk te kunnen leveren als er een zeer overdraagbare griepstam begint te circuleren”, zei ze.

Het Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention controleert momenteel meer dan 100 mensen – voornamelijk mensen die met boerderijdieren werken – op tekenen van een mogelijke infectie.

Mevrouw O’Connell zei dat als de vaccins nodig zijn, mensen waarschijnlijk twee doses moeten nemen om voldoende beschermd te zijn.

Het aantal doses dat in zo’n scenario zou worden toegediend, zal worden bepaald door de ernst van een hypothetische uitbraak, aldus ambtenaren.
Beide vaccins, inclusief een derde MRNA-vaccin dat in ontwikkeling is, moeten worden goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration voordat ze kunnen worden gedistribueerd.



https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 
https://www.frontnieuws.com/witte-huis-vogelgriep-coordinator-kondigt-twee-mrna-vaccins-aan-die-klaar-zijn-voor-wereldwijde-distributie/ 

Imam: ‘In Nederland zijn moslims de baas – als het je niet bevalt, vertrek je maar’ (Video)

  september 19, 2024   18              Foto Credit: Rairfoundation.com B roeder Rahide heeft een duidelijke boodschap voor zijn  TikTok ...