zondag 18 augustus 2024

Hier ging het altijd al om

zondag, 18 augustus 2024 09:45

rsz probleem reactie oplossingAls je als overheid wilt dat de burgers geen enkele vorm van kritiek meer mogen uiten, dan zorg je dat er een bepaalde sentiment ontstaat.
Je creëert een volkomen onwenselijke situatie en gaat dan vervolgens ingrijpen met ‘maatregelen.

We hebben natuurlijk de afgelopen weken de niet aflatende rellen kunnen zien in het Britse Southport en al snel was duidelijk dat deze gebeurtenissen door professionele oproerkraaiers zoals de Mossad agent Tommy Robinson werden uitgelokt.

Als dat zo is, dan moet daar een reden achter zitten en naar nu steeds duidelijker wordt, gaat het primair om het aanvallen van de vrijheid van meningsuiting.

Zo schrijft Kit Knightly hierover onder andere het volgende:

Weinig hadden we kunnen vermoeden hoe snel ze zouden handelen en hoe schaamteloos autoritair ze zouden worden, culminerend in vrij letterlijke showprocessen voor facebookposts:

Dit alles terwijl de zogenaamde “liberalen” applaudisseren en zinnen spuien waarvan ze niet beseffen dat ze gehypnotiseerd zijn om ze te geloven door eindeloze herhaling.

“Het tolereren van intolerantie leidt uiteindelijk alleen maar tot meer intolerantie.”

“Vrijheid van meningsuiting betekent niet vrij zijn van consequenties”.

“Het was nooit een absoluut recht”.

Als het vanaf het begin al niet duidelijk was, dan is het nu wel duidelijk dat deze hele situatie een list was.

Het blijkt een meesterlijk gespeelde hand te zijn geweest die perfect het sjabloon heeft neergezet voor andere regeringen die in de toekomst de vrije meningsuiting aan banden willen leggen.

Stap 1:

Gewelddadig incident - Een terroristische aanslag, bommelding, gewelddadige moord of iets dergelijks haalt de krantenkoppen. Het incident kan echt of in scène gezet zijn, het maakt geen verschil.

Stap 2:

Desinformatie verspreiden - Een opzettelijk vervalst verhaal van het bovenstaande publiceren via anonieme accounts of niet-mainstream bronnen, en bots en shills gebruiken om dit “nepnieuws” te verspreiden.

Stap 3:

Aanzetten tot geweld - Weer met behulp van sokpoppen en je gekochte en betaalde “alternatieve stemmen”, wanordelijkheden aanmoedigen. Gebruik undercoveragenten op het terrein om de situatie te sturen en geleidelijk op te blazen tot het gewelddadig wordt.

Stap 4:

Ontkracht “verkeerde informatie” - Geef het “echte verhaal” van het incident vrij, in tegenspraak met de aanvankelijke “verkeerde informatie” die je opzettelijk hebt verspreid (zie #2).

Stap 5:

Geef de sociale media de schuld - Verspreid via de door jullie gecontroleerde media het idee dat de sociale media de oorspronkelijke “desinformatie” (die jullie hebben verspreid) hebben “versterkt” en daarom schuldig zijn aan het geweld.

Stap 6:

Arrestaties - Begin mensen te arresteren voor online opmerkingen (nogmaals, deze kunnen echt of nep zijn, het maakt geen verschil), maar zorg ervoor dat de opmerkingen onaangenaam of dom genoeg zijn dat de meeste mensen ze niet zullen verdedigen.

Stap 7:

Showprocessen en veroordelingen - Veroordeel mensen tot gevangenisstraffen voor het plaatsen van grappen en meningen op sociale media. Of dit nu wordt uitgevoerd of daadwerkelijk gebeurt, het gewenste effect zal hetzelfde zijn.

Stap 8:

Wetgeving - Nieuwe wetgeving doordrukken over haatzaaien etc. (of, in het geval van het VK, voorbereidingen treffen om wetgeving die vorig jaar is aangenomen te “herzien”).

Stap 9:

Genieten van het bewust geschapen precedent en je bent klaar om het opnieuw te gebruiken wanneer je maar wilt.

Dat is het basisplan.

Je kunt het aanpassen om specifieke zaken aan je agenda toe te voegen, bijvoorbeeld, vandaag proberen ze in het Verenigd Koninkrijk de reputatie van de politie te rehabiliteren, door te proberen ze te rebranden als “die dappere jongens die het opnamen tegen extreem-rechts”, in plaats van “die werktuigen van de staat die ons zonder reden opsloten”.

Maar het mooie van dit sjabloon is dat het voor elke situatie kan worden aangepast, het enige wat je hoeft te doen is de aanval en de rellen dienovereenkomstig plannen.

Op dit moment heeft het Verenigd Koninkrijk een nieuwe “Labour”-regering, die staat te popelen om haar “linkse” bona fides te bewijzen, dus de aangewakkerde onrust waren anti-immigratie protesten, waardoor “extreem-rechts” kon worden aangepakt.

De volgende keer, in de VS, schiet een agent een zwarte verdachte neer die naar verluidt ongewapend is, wat leidt tot BLM-rellen - maar oh nee, het blijkt dat de agent ook zwart was en dat de verdachte gewapend was, “uitgelekte” camerabeelden bewijzen dat.

Cue arrestaties van “extreem-linkse” BLM-aanhangers die opriepen tot aanvallen op de politie of tweeten “All Cops Are Bastards” of iedereen die de “verkeerde informatie” verspreidde dat de verdachte ongewapend was.

...je begrijpt zo ongeveer het idee.

De Main Stream Media en de Main Alternative Media kanalen zijn machtige wapens waarmee je naar hartenlust het publiek kunt bespelen.

De kanalen waar je nog wel de waarheid kunt vinden worden dan ook rap minder en als het bovenstaand sjabloon vaker toegepast gaat worden, zullen misschien ook de laatste waarheidskanalen verdwijnen.

Gelukkig is het nog niet zo ver, en blijf daarom de waarheid steunen want dat is het enige dat echt is.

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Imam: ‘In Nederland zijn moslims de baas – als het je niet bevalt, vertrek je maar’ (Video)

  september 19, 2024   18              Foto Credit: Rairfoundation.com B roeder Rahide heeft een duidelijke boodschap voor zijn  TikTok ...