donderdag 1 augustus 2024

Bent u klaar voor Pandemie 2.0?

 augustus 1, 2024   5

     Humpty22 / Pixabay

Operatie Warp Speed onder voormalig president Donald Trump gaf de farmaceutische gemeenschap vrij spel om een vaccin te maken voor onmiddellijk gebruik. COVID-19 werd gezien als zo’n bedreiging dat de standaardprocedures voor het testen en onderzoeken van een vaccin niet langer van toepassing waren. De behoefte aan een vaccin was zo dringend dat farmaceutische bedrijven volledige immuniteit tegen vervolging kregen, wat goed van pas kwam nadat talloze slopende kwalen en sterfgevallen later werden toegeschreven aan die vaccinaties die geen bescherming tegen overdracht of infectie boden. In lijn met onze ziektecyclus die opwarmt in 2026, luidt de medische gemeenschap nu deel II van Operation Warp Speed in.

De Food and Drug Administration (FDA) heeft een Emergency Use Authorization (EUA) afgegeven voor de ontwikkeling van een nieuw mRNA-vaccin tegen de vogelgriep. De American Medical Association (AMA) heeft haar Current Procedural Terminology (CPT) systeem bijgewerkt om H5N8, de vogelgriep, op te nemen, die blijkbaar zo dodelijk is dat het de gevreesde “volgende pandemie” zou kunnen worden. Dit is de eerste keer dat we getuige zijn van een uitrol van een vaccin onder de EUA sinds de ontwikkeling van het COVID-19 vaccin, schrijft Martin Armstrong.

Nogmaals, dit virus is afkomstig van dieren maar kan zich verspreiden naar mensen. In de Verenigde Staten zijn sinds april 2022 slechts 11 besmettingen bij mensen vastgesteld: , maar de wetenschap blijft erbij dat avian flu of vogelgriep zich in zo’n alarmerend tempo verspreidt dat een genveranderende therapie nodig is. De Cornell University publiceerde vorige week een onderzoeksartikel waarin de eerste bevestigde gevallen van de verspreiding van vogelgriep van zoogdier op zoogdier worden genoemd. “Dit is een van de eerste keren dat we bewijs zien van efficiënte en aanhoudende overdracht van zoogdier op zoogdier van hoogpathogene vogelgriep H5N1,” zei Diego Diel, universitair hoofddocent virologie aan de afdeling Populatiegeneeskunde en Diagnostische Wetenschappen en directeur van het Virologie Laboratorium in het Animal Health Diagnostic Center (AHDC) in het College voor Diergeneeskunde.

Dr. Diel, een ervaren genoomsequencer, schreef ook mee aan de studie “Spillover van het hoogpathogene vogelgriepvirus H5N1 naar melkvee. “De zorg is dat er mogelijke mutaties kunnen ontstaan die kunnen leiden tot aanpassing aan zoogdieren, verspreiding naar mensen en mogelijke efficiënte overdracht bij mensen in de toekomst”, vervolgt Diel. Ze geloven dat boerderijkoeien verantwoordelijk zijn voor de recente besmettingen – bonuspunten voor de agenda van het World Economic Forum om onze toegang tot vlees te beperken. Er zijn de afgelopen tien jaar minder dan een dozijn gevallen van besmetting bij mensen geweest en toch geven we noodbevoegdheden af om een nieuw vaccin te maken?

Hoe kunnen ze urgentie creëren als gevallen extreem zeldzaam zijn? De propaganda voor de volgende pandemie moet nog beginnen. Ik verwacht meer artikelen te zien verschijnen die de gevaren van de “nieuwe stam” van de vogelgriep benadrukken, gevolgd door “tips over wat u kunt doen om uw gezin te beschermen.”


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 
https://www.frontnieuws.com/bent-u-klaar-voor-pandemie-2-0/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...