donderdag 1 augustus 2024

Deze 2 ‘heren mogen op de Woke Games in Parijs vrouwen in elkaar rossen’: ‘Dit is waar die doorgeslagen woke-gekte toe leidt’


Twee boksers die op het WK vorig jaar zijn gediskwalificeerd na een geslachtstest, mogen bij de Olympische Spelen in Parijs meedoen bij de vrouwen. Het gaat om de transgenders Imane Khelif uit Algerije en Lin Yu-ting uit Taiwan.

Intussen gaan beelden van een wedstrijd twee jaar geleden in Mexico viraal. Brianda Tamara Cruz Sandoval werd toen in de finale van het Golden Belt-toernooi als boksbal gebruikt door Khelif. “Godzijdank kwam ik die dag veilig uit de ring,” zei Cruz later.

Veel mensen hebben op sociale media hun verontwaardiging geuit.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Geheel ‘legaal’ fors toetakelen

“Dit is dus waar die doorgeslagen woke-gekte toe leidt,” zegt FVD-fractiemedewerker Annelies Strikkers. “Een geboren man (met zichtbare mannelijke kenmerken) die ongehinderd een vrouw in elkaar kan rossen op de Olympische Spelen. Vrouwenrechten kunnen zo de prullenbak in ten behoeve van het ‘woke deugen’.”

Donderdag mag Khelif een vrouw in elkaar rossen in de ring, aldus Strikkers, die niet kan begrijpen dat mannen, die fysiek veel sterker zijn dan vrouwen in dezelfde gewichtsklasse, mogen deelnemen aan een vrouwencompetitie boksen. “Zij kunnen dus vrouwen geheel ‘legaal’ fors toetakelen.”

Minachting

“Een aantasting van de Olympische gedachte,” vindt opleider van coaches en psychiaters Caroline Franssen. “Minachting voor vrouwen en hun veiligheid.”

Het Vlaamse parlementslid Bart Van Opstal merkt op: “Het vrouwenboksen gaat nu ook van start. Deze twee heren zijn favoriet voor goud. Nadat ze eerder uit het WK zijn geweerd, omdat het gewoon venten zijn, mogen ze op de Woke Games in Parijs wel gewoon wat vrouwen in mekaar rossen.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

--------------

‘Misselijkmakende beelden!’ Boksster geeft al na 46 seconden op tegen ‘biologische man’ op Olympische Spelen

Angela Carini was er na 46 seconden klaar mee tegen Imane Khelif, een ‘biologische man’, op het olympisch bokstoernooi. Na één stoot van Khelif gaf de Italiaanse boksster op. Carini zakte op haar knieën en barstte in tranen uit. “Dit is oneerlijk,” riep ze. Ook zei ze dat ze nog nooit in haar leven zo hard geslagen is.

Caitlin Parker, een andere boksster op de Olympische Spelen, zei tegen persbureau AFP: “Ik ben het er niet mee eens dat dit toegelaten wordt en zeker niet in vechtsporten. Dat kan extreem gevaarlijk zijn.”

De beelden roepen veel verontwaardiging op. “De olympische droom van Angela Carini gesloopt door woke. Wie stopt dit?” vraagt Maarten van den Berg.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Misselijkmakende beelden

FVD-fractiemedewerker Annelies Strikkers voegt toe: “Waar zijn de feministen nu? Waar zijn de vrouwenrechten? Persoonlijk vind ik dat deze vrouw (en alle vrouwen in de competitie) moeten weigeren uit te komen tegen deze man tijdens een wedstrijd. Ik snap niet dat ze dat niet doen.”

Oud-Europarlementariër Marcel de Graaff vermoedt dat de ‘satanisten’ van het Internationaal Olympisch Comité (IOC) genoten hebben van de wedstrijd tussen een mannelijke en een vrouwelijke bokser. Hij is blij dat adverteerders zich terug beginnen te trekken.

“Misselijkmakende beelden!” zegt het Vlaamse Kamerlid Sam van Rooy.

Dit is het einde van de Olympische Spelen

Hier moet onmiddellijk een einde aan komen, vindt journalist Joost Niemoller. “Mannen die zich voordoen als vrouwen en dan het recht krijgen om vrouwen in elkaar te rammen. Zie de vernedering van deze vrouw, die haar hele leven getraind heeft voor een eerlijk gevecht en nu geconfronteerd wordt met het onrecht dat woke heet.”

“Het is een ongelijke strijd tegen een man die zich identificeert als vrouw. Dit is het einde van de Olympische Spelen,” voegt hij toe.

Oud-Kamerlid Nicki Pouw-Verweij schrijft: “Het lijkt me dat inmiddels voor alle kanten van het politieke spectrum overduidelijk moet zijn dat er een oplossing moet komen om vrouwensport veilig te houden, want dit is niet houdbaar.”


Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...