donderdag 1 augustus 2024

Toename Alzheimer veroorzaakt door Covid-prikken, volgens groot onderzoek

 augustus 1, 2024   4

      Chic Bee / My 1st COVID-19 Vaccination / Flickr / (CC BY 2.0 DEED)

Een belangrijk nieuw peer-reviewd onderzoek heeft aangetoond dat Covid mRNA injecties verantwoordelijk zijn voor het stijgende aantal mensen met de diagnose Alzheimer en andere neurologische aandoeningen.

Het onderzoek, gepubliceerd in QJM: An International Journal of Medicine, werd uitgevoerd door een team van vooraanstaande Zuid-Koreaanse onderzoekers, schrijft Frank Bergman.

Het doel van de studie was om verbanden te leggen tussen de mRNA-injecties van Covid en neurodegeneratieve ziekten zoals de ziekte van Alzheimer.

De onderzoekers, onder leiding van professor Jee Hoon Roh van het Department of Biomedical Sciences, Korea University College of Medicine in Seoul, analyseerden de officiële overheidsgegevens van in totaal 558.017 Zuid-Koreaanse personen.

De officiële overheidsgegevens werden verkregen uit de databases van de National Health Insurance Service (NHIS) en het Korea Disease Control and Prevention Agency (KDCA).

De overheidsdatabases bevatten de gezondheidsgegevens van meer dan 99 procent van de gehele Koreaanse bevolking.

De uitgebreide database bevat ook gegevens over de COVID-19 diagnoses en Covid-vaccinatieprofielen van elk individu.

Alle personen in de datapool van het onderzoek woonden in Seoul, de hoofdstad van Zuid-Korea.

Deze 558.017 personen waren een willekeurige steekproef van 50% van de inwoners van 65 jaar en ouder.

De deelnemers werden verdeeld in gevaccineerde en niet-gevaccineerde groepen.

De gevaccineerde deelnemers werden vervolgens verdeeld in groepen voor degenen die mRNA-injecties of cDNA-vaccins kregen.

Het onderzoek richtte zich op de incidenties van de ziekte van Alzheimer (AD) en milde cognitieve stoornissen (MCI) na vaccinatie, geïdentificeerd via ICD-10-codes, met behulp van multivariabele logistische en Cox-regressieanalyses.

De bevindingen van het onderzoek tonen een enorme toename van het aantal gevallen van MCI en AD bij gevaccineerde personen, vooral bij degenen die mRNA-injecties kregen.

De meeste mensen met MCI en AD werden binnen drie maanden na de vaccinatie gediagnosticeerd.

De mRNA-vaccinatiegroep vertoonde een significant hogere incidentie van AD (odds ratio [OR]: 1,225; 95% betrouwbaarheidsinterval [CI]: 1,025-1,464; P= 0,026) en MCI (OR: 2,377; CI: 1,845-3,064; P< 0,001) vergeleken met de niet-gevaccineerde groep.

In de paper van de studie concluderen de onderzoekers dat “COVID-19 vaccinatie, in het bijzonder mRNA vaccins” een grote toename veroorzaakte in “incidenties van AD en MCI.”

“Dit rechtvaardigt verder onderzoek om de relatie tussen door vaccins veroorzaakte immuunreacties en neurodegeneratieve processen op te helderen, waarbij wordt gepleit voor voortdurende controle en onderzoek naar de neurologische effecten van vaccins op de lange termijn,” merken ze op.

Deze studie is slechts de laatste schokgolf uit de onlangs vrijgegeven overheidsgegevens van Zuid-Korea.

Een ander nieuw onderzoek uit Zuid-Korea, dat de gegevens van negen miljoen mensen analyseerde, heeft schokgolven door de wetenschappelijke gemeenschap gestuurd nadat het aantoonde dat Covid mRNA-injecties verantwoordelijk zijn voor de wereldwijde toename van het aantal gevallen van AIDS-achtig vaccin-acquired immunodeficiency syndrome (VAIDS).

De peer-reviewde studie werd uitgevoerd door een team van wereldberoemde Zuid-Koreaanse onderzoekers, onder leiding van professor Solam Lee van het Department of Dermatology van de Yonsei University Wonju College of Medicine.
Voor het onderzoek gebruikten de onderzoekers een dataset met in totaal 9.258.803 personen die ten minste de eerste dosis van een mRNA COVID-19 injectie hadden gekregen.

De resultaten van de peer-reviewde studie werden gepubliceerd in het prestigieuze tijdschrift Nature, zoals Slay News meldde.

In het artikel van de studie concluderen de auteurs dat bepaalde “auto-immuun bindweefselziekten (AI-CTD’s)” een piek vertonen onder degenen die Covid mRNA injecties hebben gekregen.

Het onderzoek bevestigt eerdere berichten dat de mRNA-injecties verband houden met een toename van auto-immuunziekten.
Dit is echter het grootste onderzoek tot nu toe dat bevestigt dat de Covid mRNA-injecties verantwoordelijk zijn voor de piek in het aantal ooit zeldzame gevallen van VAIDS.

Ondertussen heeft de U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC) ook een aantal angstaanjagende gegevens gepubliceerd.

Zoals Slay News meldde, hebben officiële gegevens van de U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC) onthuld dat de kindersterftecijfers nu naar een recordhoogte zijn gestegen.

Uit onlangs vrijgegeven gegevens van de CDC blijkt dat het sterftecijfer onder Amerikaanse baby’s in 2022 een enorme stijging heeft laten zien.

De stijging markeert de eerste sprong in kindersterftecijfers in twintig jaar.

De piek in sterfgevallen bij kinderen jonger dan 1 jaar begon in 2022, hetzelfde jaar waarin de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) de goedkeuring voor Covid mRNA injectie uitbreidde voor gebruik bij baby’s en peuters van 6 maanden tot 5 jaar.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 
https://www.frontnieuws.com/toename-alzheimer-veroorzaakt-door-covid-prikken-volgens-groot-onderzoek/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...