donderdag 1 augustus 2024

Oud-Kamerlid over plannen die het WEF doordrukt: ‘Dit is wel heel pervers’


Begin dit jaar ging koning Willem-Alexander op bezoek bij ‘milieuvriendelijke’ bedrijven. Hij proefde onder meer een hamburger gemaakt van wormen. “Qua smaak is hij goed inderdaad,” zei de Young Global Leader van het World Economic Forum.

Volgens het Vlaamse ex-parlementslid Dries Van Langenhove was dit ‘pure show’. “De koning gaat natuurlijk niet als hij ’s avonds aan tafel zit insectenburgers eten,” zei hij recentelijk in het tv-programma Ongehoord Nieuws. “Die eet gewoon een lekker stukje vlees.”

Bekijk het filmpje: https://www.instagram.com/reel/C92rtj3Nfn3/ 

(Video verwijderd? Klik hier...)

Menukaart

Op het World Economic Forum wordt gepropageerd dat we allemaal een eiwittransitie moeten ondergaan, dat we allemaal insecten moeten gaan eten. Maar als we dan kijken naar de menukaart van die bijeenkomst, staat daar gewoon wagyu-biefstuk op. Een lekker stukje vlees. Terwijl ze propageren dat wij insecten moeten eten, aldus Van Langenhove.

“Wij mogen niet meer sporten, we mogen niet meer naar de fitness – slecht voor ons hart – we mogen niet meer in de zon komen want daar krijgen we kanker van, we mogen geen vlees meer eten. Wij moeten dat allemaal doen, maar zijzelf wel een lekker stukje wagyu beef.”

Dat is wel heel pervers

Het perverse, het erge eraan is dat onze tegenstanders die geloven in de maakbare mens, zich bij die transities doelbewust op kinderen richten, benadrukte Van Langenhove.

“Kijk maar naar de genderideologie, die wordt hoofdzakelijk onderwezen aan kinderen, die nog maakbaar, nog kneedbaar zijn. Kijk ook naar die eiwittransitie. Men gaat op de scholen langs met kleine zakjes met krekelchips om de kinderen er al aan te laten wennen, om die walgingsreflex weg te nemen. Zij die geloven in de maakbare mens richten zich vooral op kinderen en dat is wel heel pervers.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...