donderdag 1 augustus 2024

Een meerderheid van de Amerikanen voldoet nu officieel aan de definitie van “anti-vaxxer”

juli 31, 2024   9

"Sanity, Her Son, and the Credulous" door kunstenaar Jordan Henderson. U kunt zijn kunst HIER en HIER kopen

Het Merriam-Webster woordenboek definieert een “anti-vaxxer” als “een persoon die zich verzet tegen het gebruik van sommige of alle vaccins, tegen regelgeving die vaccinatie verplicht stelt, of meestal tegen beide”:

 

Dus om een “anti-vaxxer” te zijn, hoeft iemand volgens het woordenboek alleen maar tegen het ontvangen van sommige vaccins te zijn. Dat betekent dat iemand die tegen het krijgen van een COVID-19 vaccin of een griepvaccin is, een anti-vaxxer is. En raad eens?

De meerderheid van de Amerikanen is nu tegen beide vaccins, schrijft Aaron Siri.

Volgens de CDC heeft minder dan de helft van de Amerikanen een griepvaccin, RSV-vaccin en het bijgewerkte COVID-19-vaccin genomen, ondanks het feit dat er miljarden dollars in het wilde weg worden uitgegeven om deze producten te promoten. Het is zelfs zo dat minder dan 23% van de volwassen bevolking in de VS een bijgewerkt COVID-19 vaccin heeft gekregen, ondanks een niet aflatende, miljarden kostende nationale promotiecampagne.

Niet alleen is een meerderheid van de Amerikanen tegen het krijgen van deze vaccins, een nog groter percentage van de Amerikanen (waaronder sommigen die deze vaccins krijgen) is ongetwijfeld tegen het verplicht stellen van een of meer van deze producten.

De ironie is dat het een weloverwogen beslissing is om niet geïnjecteerd te worden met een product na het bestuderen van de klinische tests, de veiligheidsstatus na de goedkeuring, het gebrek aan aansprakelijkheid, enz. Maar degenen die gedachteloos elk vaccin halen, worden afgeschilderd als degenen die weloverwogen, doordachte beslissingen nemen! Petje af voor Big Pharma/CDC voor het overtuigen van zovelen dat omhoog omlaag is en omlaag omhoog.

 

De volgende keer dat iemand je een “anti-vaxxer” noemt omdat je een weloverwogen beslissing hebt genomen om geen medische ingreep te ondergaan, laat hem dan weten dat je inderdaad een weloverwogen, onafhankelijke medische beslissing hebt genomen. En wens ze succes met het tegenovergestelde!

Je kunt ze ook laten weten dat je hun onzekerheid en vijandigheid begrijpt omdat “anti-vaxxers” nu de meerderheid vormen. Maar ze moeten zich geen zorgen maken: de anti-vax meerderheid is niet geïnteresseerd in het afnemen van de rechten van de pro-vax minderheid. Ze mogen zoveel vaccins halen (of niet halen) als ze willen. Wij van de meerderheid vragen alleen dat ze ons recht om hetzelfde te doen respecteren.



Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/een-meerderheid-van-de-amerikanen-voldoet-nu-officieel-aan-de-definitie-van-anti-vaxxer/

 


WHO-hoofd Dr. Tedros heeft de oorlog verklaard aan ‘anti-vaxxers’ en belooft ‘agressiever’ tegen ze op te treden

Het hoofd van de door Bill Gates gefinancierde Wereldgezondheidsorganisatie heeft de oorlog verklaard aan zogenoemde “anti-vaxxers.” Op ware Saul Alinsky-manier zei WHO-directeur-generaal Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus eerder deze week dat “het tijd is om agressiever op te treden tegen anti-vaxxers,” schrijft Leo Hohmann. Het was de revolutionaire organisator Saul Alinsky die zijn collega-marxisten in zijn … Meer lezen overWHO-hoofd Dr. Tedros heeft de oorlog verklaard aan ‘anti-vaxxers’ en belooft ‘agressiever’ tegen ze op te treden

https://www.frontnieuws.com/who-hoofd-dr-tedros-heeft-de-oorlog-verklaard-aan-anti-vaxxers-en-belooft-agressiever-tegen-ze-op-te-treden/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...