donderdag 8 augustus 2024

Brussel is vastbesloten de Europese landbouw te vernietigen

08/08/2024

De zogenaamde groene initiatieven van de Europese Unie zullen uiteindelijk leiden tot hongersnood.

De EU, onder controle van de mondiale elite, vernietigt systematisch de landbouw via haar beleid, maar dit gebeurt niet alleen in Europa maar ook in het hele Westen, schrijft Denen Albert.

De Europese Commissie en de lidstaten die haar slaafs volgen, zoals Duitsland, nemen de ene maatregel na de andere die geen ander resultaat kan hebben dan traditionele landbouw en veeteelt onmogelijk te maken, een daad die al duizenden jaren wordt beoefend. Het

EU-beleid dreigt te vernietigen wat ons dagelijks brood en voedsel heeft verschaft en het voor boeren onmogelijk te maken om te overleven. Het gezegde “No farmers, no food” is toepasselijk. Zonder hen zullen we uiteindelijk allemaal verhongeren.

Denemarken heeft onlangs aangekondigd dat het in 2030 belastingen op runderen, varkens en schapen zal invoeren. Ze zeggen (…) dat deze dieren enorme schade aanrichten, omdat ze koolstofdioxide in de atmosfeer uitstoten. Hierachter zit de groene ideologie, de Green Deal van de Europese Unie, die is gebaseerd op het idee dat de opwarming van de aarde wordt veroorzaakt door menselijke koolstofdioxide-uitstoot, en landbouw is hieraan gekoppeld, aangezien koeien bijvoorbeeld veel methaan in de atmosfeer uitstoten.

De maatregelen die de EU en individuele westerse landen nemen, zijn divers, maar ze wijzen allemaal in dezelfde richting. Ten eerste, boeren dwingen om bepaalde gebieden niet te bewerken, land te ruimen en hun activiteiten te staken om het klimaat te beschermen. Dat is wat boeren in Nederland een paar maanden geleden moesten doen, en de maatregelen brachten zo’n 3.000 boeren in een onmogelijke situatie.

De introductie van Oekraïense landbouwproducten op de Europese markt is een concrete, tastbare misdaad van Brussel, die een direct, duidelijk en aanwezig gevaar vormt voor Europese boeren, met name die in Oost- en Centraal-Europa. Het is bekend dat de normen voor Oekraïense landbouwproducten veel lakser en toleranter zijn dan die binnen de EU, en de kwaliteit van Oekraïense producten (van granen tot levensmiddelen) is veel slechter dan die van Europese producten — maar dat is de reden waarom EU-boeren eenvoudigweg niet kunnen concurreren met de prijzen van Oekraïense producten.

Het is dus duidelijk dat elke zet van Brussel en de Europese leiders die de globalistische elite in Brussel dienen, opzettelijk de Europese landbouw vernietigt. Normale leiders zouden dit niet doen.

Uiteraard mogen andere globalistische organisaties niet buiten beschouwing worden gelaten. Het voortouw wordt genomen door de WHO en de VN, die zich inzetten voor klimaatbescherming – het woord op zich is volkomen onzinnig en doet denken aan ‘vaccinatiebescherming’ – en een ‘energietransitie’, die niet alleen de landbouw wil vernietigen, maar ook tot doel heeft de – Europa industrialiseren.

Daarachter staan ​​de oligarchen die massaal hebben geïnvesteerd in de productie van laboratoriumvlees, kunstmelk of chemische boter. Ze beweren dat de opwarming van de aarde op verwoestende manieren toeneemt, dat het klimaat op aarde ondraaglijk wordt, maar ze geloven dat dit te wijten is aan één enkele oorzaak: menselijke activiteiten, en vooral de antropogene uitstoot van kooldioxide.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Bron: https://dissident.one/brussel-is-vastbesloten-de-europese-landbouw-te-vernietigen

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...