donderdag 8 augustus 2024

Covid-vaccins veroorzaken ‘slopende neurologische aandoeningen’, waarschuwt studie

 

Een nieuw schokkend onderzoek heeft bevestigd dat de toename van het aantal gevallen van verschillende ooit zeldzame vormen van “slopende neurologische aandoeningen” wordt veroorzaakt door Covid mRNA-injecties, meldt Slay News.

De ontdekking werd gedaan door een internationale groep onderzoekers met een specialisatie in de neurologie.

Het team, bestaande uit vooraanstaande onderzoekers uit de Verenigde Staten en Kenia, wilde de verbanden onderzoeken tussen Covid mRNA-injecties en recente pieken in meldingen van auto-immuun encefalitis (AE), neuromyelitis optica spectrumstoornis (NMOSD) en myeline oligodendrocyte glycoproteïne antilichaam-geassocieerde ziekte (MOGAD).

Alle drie worden ze omschreven als ‘complexe en slopende neurologische aandoeningen’.

Voor het onderzoek maakten de onderzoekers gebruik van gegevens uit het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC).

VAERS heeft een toename in meldingen van AE, NMOSD en MOGAD geregistreerd sinds de Covid mRNA-injecties begin 2021 voor openbaar gebruik werden uitgerold.

Als onderdeel van dit onderzoek probeerden de auteurs een beter inzicht te krijgen in de mogelijke relatie tussen vaccinaties en de incidentie van NMOSD, AE en MOGAD. Met het oog op mogelijke risicofactoren gebruikten de auteurs multivariabele logistieke regressies op basis van leeftijd, geslacht, type vaccin en voorgeschiedenis van auto-immuunziekten.

Het onderzoeksteam stond onder leiding van professor Maria Garcia-Dominguez en professor Bahadar S. Srichawla, beiden verbonden aan de University of Massachusetts Chan Medical School, afdeling Neurologie.

Het artikel over de studie werd gepubliceerd in het medische tijdschrift MedRxiv.

De onderzoekers concludeerden uit deze studie dat de meeste door vaccins veroorzaakte NMOSD-, AE- en MOGAD-gevallen werden veroorzaakt door Covid mRNA-injecties.

De meeste gevallen die tijdens het onderzoek werden geanalyseerd, resulteerden in ziekenhuisopname, aldus de onderzoekers.

De auteurs van deze studie waren verbonden aan de volgende organisaties:

  • Universiteit van Massachusetts Chan Medische School
  • William Carey University College voor Osteopathische Geneeskunde
  • Faculteit Gezondheidswetenschappen, Universiteit van Nairobi
  • Faculteit Geneeskunde, Nnamdi Azikiwe University College of Health Sciences
  • Universiteit van California, Berkeley

Voor het onderzoek analyseerden de onderzoekers in totaal 161 gevallen van neurologische aandoeningen die bij VAERS waren gemeld.

Uit 161 gevallen vonden de auteurs het volgende:

  • 72 gevallen van NMOSD
  • 82 gevallen van AE
  • 7 gevallen van MOGAD

Van de gevallen die in het onderzoek werden geanalyseerd, ontdekten de onderzoekers dat een alarmerend aantal ervan het gevolg was van de Covid-vaccinaties.

Bij NMOSD werden 19 van de 72 gevallen veroorzaakt door mRNA-injecties, oftewel 26,3% van de meldingen.

Uit het onderzoek bleek dat Covid-vaccinaties de oorzaak waren van 43 van de 82 gevallen van AE, wat neerkomt op 52,4%.

De injecties waren verantwoordelijk voor 6 van de 7 gevallen van MOGAD, oftewel 85,7%.

Volgens de onderzoekers hielden Covid-mRNA-injecties een significant verband met ziekenhuisopname bij mensen met NMOSD.

De onderzoekers merken op dat de Covid-vaccins een rol spelen bij het veroorzaken van verschillende auto-immuunziekten, waarbij het centrale zenuwstelsel wel en niet betrokken is.

In het artikel van de studie leggen de onderzoekers uit dat adjuvantia in vaccins de auto-immuunreacties zouden moeten versterken door een robuustere immuunactivering te creëren.

Hoewel deze adjuvantia bedoeld zijn om de respons te versterken, erkennen de neurologische auteurs dat ze “onbedoeld de auto-immuniteitsrisico’s bij genetisch vatbare individuen kunnen vergroten.”

Zij waarschuwen dat uit het bewijsmateriaal blijkt dat Covid-mRNA-injecties auto-immuunprocessen zoals NMOSD en AE lijken te initiëren of te verergeren.

De neurologen geven enkele voorbeelden: bij NMOSD konden verstoorde Treg-cellen de auto-immuniteit tegen aquaporine 4 niet onder controle houden, wat leidde tot demyelinisatie en neurologische symptomen, terwijl bij AE onvoldoende Treg-activiteit ongecontroleerde ontstekingen in het centrale zenuwstelsel kon veroorzaken, wat resulteerde in encefalitische symptomen.

Volgens de bevindingen van het onderzoek kan “de complexe interactie tussen vaccincomponenten en het immuunsysteem” een situatie creëren waarin de Covid-vaccins “potentieel neurologische auto-immuunziekten initiëren.”


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Bron: https://dissident.one/covid-vaccins-veroorzaken-slopende-neurologische-aandoeningen-waarschuwt-studie

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...