donderdag 8 augustus 2024

FDA heeft geen bewijs voor het bestaan ​​van vogelgriep

 

Hoewel de FDA weet dat de vogelgriep “zeer besmettelijk” is en PCR-testen heeft goedgekeurd, kan zij geen wetenschappelijk bewijs van bestaan van het virus leveren, schrijft Thomas Oysmüller. 

Met behulp van de Amerikaanse Freedom of Information Act heeft burgerrechtenactiviste en journaliste Christine Massey Fois feiten uit de FDA opgegraven. De Food and Drug Administration (FDA) is ondergeschikt aan het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en houdt toezicht op voedsel en medicijnen. Nu heeft de FDA moeten toegeven dat zij geen wetenschappelijk bewijs heeft om het bestaan ​​van het ‘vogelgriepvirus’ te ondersteunen. Toch liet ze de PCR-test toe.

Geen virusregistratie

Verder bewijst de informatie van Sarah Kotler, de directeur van de Freedom of Information Unit, het volgende:

Er zijn geen gegevens die de zuiverheid beschrijven van deeltjes waarvan beweerd wordt dat het “vogelgriepvirussen” zijn, rechtstreeks uit lichaamsvloeistoffen/weefsel/uitwerpselen van zogenaamde “gastheren”.

Er zijn geen gegevens waarin het vermeende ‘genoom’ van een vermeend ‘vogelgriepvirus’ intact werd aangetroffen in de lichaamsvloeistof/weefsel/uitwerpselen van een ‘gastheer’ (en niet in silico werd geproduceerd, dat wil zeggen met behulp van een computermodel).

Er zijn geen gegevens die infectie met de ziekte/symptomen veroorzaakt door “vogelgriepvirussen” wetenschappelijk ondersteunen.

Want juist om deze gegevens werd gevraagd. De FDA reageerde echter niet met relevante documentatie. Het FDA-document onder de Freedom of Information Act kunt u hier vinden. De FDA zegt letterlijk op pagina 12 (nadruk TKP):

De FDA is niet verantwoordelijk voor het reguleren of behandelen van virussen. De FDA is verantwoordelijk voor de bescherming van de volksgezondheid door het waarborgen van de veiligheid, effectiviteit en veiligheid van geneesmiddelen voor menselijk en diergeneeskundig gebruik, biologische producten, medische apparatuur en medische apparatuur, evenals de veiligheid van de voedselvoorziening, cosmetica en producten die schadelijke stoffen uitstoten. straling. Daarom hebben we geen documenten die ons kunnen helpen. Als u geïnteresseerd bent: we hebben al informatie gepubliceerd over de melkaanvoer (Updates over hoogpathogene vogelgriep-influenza (HPAI) | FDA) en het proces voor de goedkeuring van testkits voor vogelgriep gepubliceerd.

Massey had alle documenten en onderzoeken geëist die de vogelgriep wetenschappelijk konden bewijzen. De FDA beschikt echter niet over overeenkomstige documentatie. Niettemin kan de FDA “updates” publiceren over de “zeer besmettelijke ziekteverwekker” vogelgriep. Niet slecht. De FDA kan ook testkits goedkeuren. Het is echter niet precies bekend waarop wordt getest. Massey’s vaststelling: “Logica is duidelijk niet hun ding.”

TKP heeft al meerdere malen uitgebreider gerapporteerd over het gebrek aan wetenschappelijk bewijs voor de vogelgriep – en de cruciale rol van PCR-testen. Hier bijvoorbeeld: “25 jaar vogelgriepvaccin – en het virus komt niet.” 

Nu moest de FDA toegeven dat ze niet veel – of eigenlijk niets – over het virus wist.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Bron: https://dissident.one/fda-heeft-geen-bewijs-voor-het-bestaan-van-vogelgriep

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...