dinsdag 6 augustus 2024

Reeds twee uitvallers: Olympische vuilwaterspelen maken atleten ziek

14

     Raphael Desrosiers / Wikimedia / (CC BY 2.0)

De Belgische triatlete Claire Michel ligt in het ziekenhuis. De wedstrijd in de Seine heeft haar ziek gemaakt. De Belgische ploeg trekt zich nu terug uit de wedstrijd. Adrien Briffod uit Zwitserland is ook ernstig ziek. Wedstrijden houden in het smerige water van de rivier was duidelijk geen goed idee.

Twee atleten op de Olympische Spelen in Parijs zijn al ernstig ziek geworden door E. coli-infecties na een wedstrijd in de Seine. De Belgische atlete Claire Michel moest zelfs in het ziekenhuis worden opgenomen. De Canadees Tyler Mislawchuk, die na een wedstrijd op 31 juli meerdere keren moest overgeven, verklaarde dat het niet aan de waterkwaliteit lag, maar aan de hoeveelheid water die hij had ingeslikt, maar lijkt er beter vanaf te zijn gekomen, schrijft Heinz Steiner.

Het probleem met de Seine is de grote hoeveelheid uitwerpselen in het water, waardoor E. coli-bacteriën zich snel kunnen vermenigvuldigen. Deze ziekteverwekkers kunnen echter niet alleen via orale inname problemen veroorzaken voor het lichaam. Vooral vrouwelijke deelnemers lopen het risico op urineweginfecties door het besmette water.

Deze drie atleten waren niet de enigen die klaagden over de waterkwaliteit van de rivier. Andere atleten klaagden ook over wat ze in het water zagen zwemmen en hoe weinig de organisatoren gaven om de gezondheid van de deelnemers.

De beslissing om dergelijke wedstrijden in het smerige water van de Seine te houden wordt steeds meer bekritiseerd, gezien de toenemende gezondheidsproblemen die atleten ondervinden nadat ze daar hebben meegedaan. Hoeveel deelnemers moeten er nog ernstig ziek worden?




https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.
https://www.frontnieuws.com/reeds-twee-uitvallers-olympische-vuilwaterspelen-maken-atleten-ziek/

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...