rsz structuren corona vaccinsOndanks het feit dat er nog dagelijks mensen dood neervallen als gevolg van de gentherapie die wordt verkocht als ‘coronavaccin’ komt er weer een nieuwe prikronde.

Misschien kan het leven van flink wat mensen worden gered als ze de inhoud van dit artikel lezen.

Wij weten natuurlijk al heel lang dat er met de ‘coronavaccins’ ook nanotechnologie wordt ingespoten.

Wij weten dit onder andere door onderzoeken van de Spaanse onderzoeksgroep La Quinta Columna.

Echter, formeel telde dit niet, want die onderzoeken zijn niet zogenaamde ‘peer reviewed’ en gepubliceerd in wetenschappelijke publicaties.

Het Engelse woord 'peer' ('gelijke') kan in dit verband het beste vertaald worden door 'medeonderzoeker'. Een peer review is dus een toetsing door een vakgenoot. Peer reviewers beoordelen of een artikel aan bepaalde eisen voldoet, zoals originaliteit, toegankelijkheid en een solide onderbouwing van de resultaten.

Nu is er wel een dergelijk gepubliceerd onderzoek en uit dit onderzoek blijkt hetzelfde als hetgeen La Quinta Columna concludeerde, namelijk dat er spontaan nanostructuren worden gevormd bij 'gevaccineerde' mensen.

De onderzoekers namen monsters van de ‘vaccins’ van Moderna en Pfizer en maakten een zogenaamde kweek om te kijken wat er zou gebeuren.

En toen zagen ze dat er zich vreemde structuren begonnen te vormen zoals de volgende:


Dit betekent dat als dit soort dingen spontaan worden gevormd in een kweek, dit ook gebeurt in het menselijk lichaam nadat het 'vaccin' is ingespoten.

Maar, ook troffen ze de volgende soort structuren aan.

strengeninbloed
Bovenstaande doet heel erg denken aan de lange rubberachtige strengen die regelmatig worden aangetroffen in de bloedvaten van overleden gevaccineerde mensen.

Onderstaand een video van Dr. John Campbell waarin deze meer informatie geeft over het onderzoek en de resultaten.

Hij is zelf ook heel verbaasd, maar ook heel voorzichtig en zegt dat hij niet erg gelukkig zou zijn om te weten dat dit soort dingen voorkomen in zijn lichaam.

Hetzelfde telt waarschijnlijk voor alle mensen die zijn ‘gevaccineerd’ en alleen in ons land zijn dat er al ongeveer 12 miljoen.

Wie van die 12 miljoen wist dat ze op deze manier zelf assemblerende constructies binnen krijgen?

Constructies in allerlei vormen met een grootte variërend van 1 tot 100 micrometer.

Deel dit bericht en laat zoveel mogelijk mensen weten welke risico’s ze lopen als ze toch weer braaf in de rij gaan staan.