zaterdag 7 september 2024

Wetenschappelijke ‘deskundigen’ zijn boos dat de COVID-vaccinpropaganda niet langer werkt

 september 7, 2024   13   

     bratislavskysamospravnykraj / Wikimedia / (CC BY 2.0 DEED)

Infectieziektedeskundigen zijn boos dat vier jaar na de coronavirus pandemie het publiek niet meer luistert naar hun “aanbevelingen” met betrekking tot vaccins en andere vermeende preventiemethoden tegen COVID-19.

Volgens een verslag van de linkse krant The Guardian klagen infectieziektedeskundigen dat COVID-19 nog steeds een enorme bedreiging vormt voor het publiek en dat mensen bij elke gelegenheid boostervaccins moeten blijven nemen.
In het verslag staat:

Infectieziektedeskundigen zeggen dat veel mensen de laatste Covid-19 golf in de VS niet serieus genoeg nemen en zich niet laten vaccineren of antivirale medicijnen gebruiken als ze ziek zijn, ondanks een zomergolf die groter was en eerder kwam dan verwacht.
Epidemiologen zeggen dat hoewel de symptomen van deze golf milder zijn dan eerdere stammen, het virus een bedreiging blijft – vooral voor oudere volwassenen en mensen met onderliggende gezondheidsproblemen.

In reactie hierop dringen volksgezondheidsfunctionarissen er bij mensen op aan om nu een booster te nemen – tenzij ze onlangs Covid hebben gehad, in welk geval ze drie tot vier maanden moeten wachten – en om een sneltest te doen als ze ziek zijn. En als ze Covid hebben, moeten ze hun arts vragen naar antivirale behandelingen.

Het artikel gaat verder met het citeren van verschillende infectieziektedeskundigen, waaronder Jennifer Nuzzo, een epidemioloog en directeur van het Pandemic Center aan de Brown University School of Public Health, Justin Lessler, een professor epidemiologie aan de Universiteit van North Carolina en Bill Hanage, een epidemioloog aan de Harvard TH Chan School of Public Health, bericht Ben Kew.

Deze deskundigen, van wie velen ten onrechte pleitten voor de voordelen van het dragen van een masker en ontkenden dat de COVID-19 prikken ernstige bijwerkingen hadden, dringen er bij mensen op aan om het virus serieuzer te nemen.

Terwijl The Guardian mensen aanspoort om de COVID-prikken te blijven nemen, gaf de centrumrechtse krant The Telegraph onlangs toe dat “Covid-vaccins mogelijk hebben bijgedragen aan de stijging van het aantal sterfgevallen.

Dergelijke krantenkoppen rechtvaardigen de uitgebreide berichtgeving van The Gateway Pundit, die herhaaldelijk de potentiële bijwerkingen en het gebrek aan effectiviteit van de COVID-vaccins heeft blootgelegd, evenals de totalitaire methodes waarmee het Biden-regime en Democratische ambtenaren het Amerikaanse volk probeerden op te dringen.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.
https://www.frontnieuws.com/wetenschappelijke-deskundigen-zijn-boos-dat-de-covid-vaccinpropaganda-niet-langer-werkt/

Vertrouwt u 10 muizen voor uw volgende COVID prik?

Op 11 september 2023 kondigde de U.S. Food and Drug Administration aan1 dat het herbereide monovalente COVID-injecties van Pfizer en Moderna voor de herfst had goedgekeurd voor gebruik bij personen van 12 jaar en ouder. Maar laat u niet misleiden. Het aansprakelijkheidsschild van de Public Readiness and Emergency Preparedness (PREP) Act voor de COVID-19 vaccins … Meer lezen overVertrouwt u 10 muizen voor uw volgende COVID prik?

https://www.frontnieuws.com/vertrouwt-u-10-muizen-voor-uw-volgende-covid-prik/

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...