zaterdag 7 september 2024

Voor het eerst in de geschiedenis sluit Volkswagen haar Duitse fabrieken nadat Amerikaanse terroristen de Duitse energievoorziening opgeblazen hebben

 04/09/2024

Volkswagen bereidt zich voor op iets dat nog nooit eerder is gedaan in de 87-jarige geschiedenis van het bedrijf. Om kosten te besparen, sluit het twee van zijn fabrieken in Duitsland, een grote autofabriek en een onderdelenfabriek.

Dit was altijd de bedoeling van de Amerikanen.

Het Amerikaanse Morgenthau plan dat opgesteld werd in 1944 had tot doel Duitsland volledig te de-industrialiseren. Het wordt nu wat vertraagd uitgevoerd.

De penibele situatie van Volkswagen is nauwelijks slecht nieuws voor bondskanselier Olaf Scholz, die toestemming gaf aan de Yanks om Nordstream op te blazen om zijn eigen land de vernieling in te helpen.

Zero Hedge:

Maandag werd bekend dat Volkswagen overweegt fabrieken in Duitsland te sluiten. De autogigant kampt met dalende winsten door de afnemende verkoop in China en andere belangrijke markten. Deze ontwikkeling komt terwijl de grootste economie van Europa op de rand van een recessie balanceert na een lichte krimp in de groei in het tweede kwartaal. Eerder deze zomer onthulde Audi van VW een investering van een miljard dollar in Mexico, aangezien de toekomstige productie van het bedrijf in het buitenland, in Amerika, zou kunnen plaatsvinden.

Verschillende financiĆ«le instellingen melden dat VW van plan is om fabrieken te sluiten, waaronder Bloomberg. Zij meldden: “VW overweegt ongekende fabriekssluitingen in Duitsland in een poging om diepere bezuinigingen door te voeren. Dit is een nieuwe klap voor de regering van bondskanselier Olaf Scholz.”

Het is niet echt een klap voor Scholz.

Dit is waar hij voor aangesteld is en hij doet gewoon zijn Duits-vijandige werk en wordt daar vorstelijk voor beloond, net als Merkel voor hem de laatste fase van de Europese omvolkingsgenocide in gang gezet heeft.

Scholz verschilt niet van enige ander Europese marionettenleider. Ze zijn allemaal aangesteld om ons continent te vernietigen.

Bron: https://dissident.one/voor-het-eerst-in-de-geschiedenis-sluit-volkswagen-haar-duitse-fabrieken-nadat-amerikaanse-terroristen-de-duitse-energievoorziening-opgeblazen-hebben

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...