zaterdag 7 september 2024

WEF: Covid ‘was de test’ voor ‘enorm aantal onvoorstelbare beperkingen’

 06/09/2024

Het globalistische Wereld Economisch Forum (WEF) heeft verklaard dat de Covid-pandemie slechts “de test” was voor “een enorm aantal onvoorstelbare beperkingen” op de vrijheden van het grote publiek.

In een bericht op de website van het WEF pocht de in Zwitserland gevestigde organisatie van Klaus Schwab dat de bereidheid van “miljarden burgers over de hele wereld” om zich aan de Covid-beperkingen te houden, bewijst dat het publiek gemanipuleerd kan worden om “individuele maatschappelijke verantwoordelijkheid” te accepteren, meldt Slay News.

Het WEF prijst de manier waarop ‘miljarden’ mensen zich aan de Covid-‘beperkingen’ hielden, en stelt dat zij hetzelfde zouden doen onder het mom van het verminderen van de CO2-uitstoot.

Het artikel, getiteld “My Carbon: An approach for inclusive and sustainable cities”,  suggereert dat dezelfde angsttactieken gebruikt kunnen worden om verdere “beperkingen” op te leggen aan het grote publiek.

Het onderwerp van het artikel is hoe je mensen ervan kunt overtuigen om ‘persoonlijke koolstofvergoedingsprogramma’s’ te adopteren.

Het WEF betreurt dat dergelijke plannen tot nu toe grotendeels onsuccesvol zijn gebleken.

De groep van Schwab merkt echter op dat verbeteringen in tracking- en bewakingstechnologie helpen om de ‘politieke weerstand’ tegen dergelijke programma’s te overwinnen.

COVID-19 was de test van maatschappelijke verantwoordelijkheid”, beweert het artikel.

Het rapport vervolgt met de lof over de manier waarop “een enorm aantal onvoorstelbare beperkingen voor de volksgezondheid door miljarden burgers over de hele wereld werden geaccepteerd.”

“Er waren wereldwijd talloze voorbeelden van het handhaven van sociale afstand, het dragen van maskers, massavaccinaties en de acceptatie van contacttraceringstoepassingen voor de volksgezondheid, die de kern van individuele maatschappelijke verantwoordelijkheid aantoonden”, voegt het WEF toe.

De organisatie benadrukt dat zoveel mensen zich aan de lockdownmaatregelen hielden, ondanks het overweldigende bewijs van de schadelijke gevolgen die dergelijke beperkingen voor de samenleving hadden.

Het WEF impliceert vervolgens dat het publiek zich op andere terreinen van het leven op eenzelfde onderdanige manier zou gedragen ons privacybeleid voor meer informatie.

Volgens de groep zou een dergelijke conformiteit worden aangemoedigd via technologie, waaronder kunstmatige intelligentie, digitalisering en ‘slimme thuisapparaten’.

Het artikel pleit vervolgens voor een sociaal krediet-achtig rantsoeneringsprogramma voor koolstofemissies.

Een dergelijk plan zou “individuele adviezen bieden over minder CO2-uitstoot en ethische keuzes voor de consumptie van producten en diensten”, suggereert het WEF.

Er zouden ook nieuwe sociale normen worden gecreëerd om te definiëren wat een ‘eerlijk deel’ van de persoonlijke emissies inhoudt en om ‘aanvaardbare niveaus’ van persoonlijke emissies te bepalen.

Het WEF heeft het ‘succes’ van de Covid-beperkingen vaak aangeprezen als voorbeeld van hoe soortgelijke tactieken opnieuw gebruikt kunnen worden om het publiek te controleren.

De dochter van WEF-oprichter Klaus Schwab pochte tijdens een paneldiscussie dat soortgelijke beperkingen opgelegd zouden kunnen worden onder het mom van ‘de strijd tegen klimaatverandering’.

De dochter van WEF-oprichter Klaus Schwab pochte tijdens een paneldiscussie dat soortgelijke beperkingen opgelegd zouden kunnen worden onder het mom van ‘de strijd tegen klimaatverandering’.

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...