vrijdag 6 september 2024

De huiveringwekkende link tussen abortus en vaccinontwikkeling

 

In de aflevering van deze week van The Van Maren Show spreekt Jonathon met Christian Hacking van het Center for Bio-Ethical Reform UK over zijn recente onderzoek naar het gruwelijke verband tussen abortus en vaccinontwikkeling, meldt LifeSite News.

Nadat hij zich had verdiept in Hackings achtergrond en hoe hij bij de pro-lifebeweging terechtkwam, vroeg Jonathon hem hoe openbaar pro-lifeactivisme eruitziet in het Verenigd Koninkrijk. Hacking benadrukte dat het land tragisch genoeg erg ‘pro-choice’ is, waarbij mensen in het Verenigd Koninkrijk over het algemeen het ‘recht’ van een vrouw steunen om haar kind te doden als ze vinden dat de omstandigheden dat rechtvaardigen. Maar één teken van hoop is het grote aantal Britten dat zich genegeerd voelt door globalistische beleidsmaatregelen zoals massa-immigratie en anderen die de overheid, politieke instellingen en media niet vertrouwen vanwege de manier waarop ze met de COVID-pandemie zijn omgegaan.

“Het is die groep mensen die ik meer pro-life vind dan minder,” zei Hacking. De activist voegde toe dat deze segmenten van mensen het lage geboortecijfer zien en beseffen dat dat een reden is waarom er massaal naar het land wordt gemigreerd. Het verlagen van het abortuscijfer zou dat probleem kunnen oplossen, aangezien het land zijn inheemse bevolking vergroot. Ondertussen realiseert het andere segment zich dat de autoriteiten en instellingen zich niet echt om hen bekommeren en het systeem zat zijn. “Als die twee segmenten van de samenleving kunnen worden gemobiliseerd en aangestuurd, of gewoon geïnformeerd, denk ik dat het Verenigd Koninkrijk toe is aan hervormingen die ondenkbaar zijn voor de huidige knikkende leiders van Labour en Conservative.”

Jonathon vroeg Hacking vervolgens naar zijn onderzoek voor een recente animatievideo voor de pro-life organisatie CHOICE42 met de titel “It’s OK”. De gruwelijke video vertelde de waargebeurde verhalen van baby’s die levend ter wereld kwamen en werden ontleed, hun organen werden geoogst en hun foetale cellijnen werden gebruikt voor vaccinonderzoek. Hacking gaf als eerste aan wat een voorrecht het was om met de directeur en oprichter van CHOICE42, Laura Klassen, te werken en prees haar ijver bij het samenstellen van de video.

Hacking zei dat hij zijn onderzoek begon toen de COVID-vaccins uitkwamen. “Ze rolden dit vaccin uit en ze vertelden iedereen dat ze het moesten halen. En veel evangelicals kwamen naar voren en kwamen met deze gekke ideeën over nabijheid van het kwaad en drongen erop aan dat mensen zich lieten vaccineren als een manier om van onze broeders en zusters te houden. En we dachten: ‘Wow, hier lijkt veel mis mee te zijn.'”

De activist legde vervolgens uit wat hij ontdekte nadat hij de onderzoeksopdracht had gekregen. “Ik ben eigenlijk gewoon een diepe duik gaan nemen in HEK-293 [foetale cellijnen] en hoe deze cellijnen worden gecreëerd. … Zelfs een foetale weefselcellijn is een eufemisme dat de brute realiteit van hoe deze cellijnen oorspronkelijk worden afgeleid, echt verhult.”

Dit leidde hem naar het verhaal van Johanna  – een van de naamloze baby’s afgebeeld in de animatievideo – die levend werd ontleed aan de Universiteit Leiden in Nederland onder leiding van Dr. Alexander van der Eb. “We hebben het dus over een klein meisje dat sterft doordat haar organen één voor één worden verwijderd. En het probleem is dat ze het kind niet willen verdoven, ze willen niets doen dat de biologische functie van de baby zou verstoren, en dus is het gewoon de meest barbaarse procedure, het is iets waarvan je zou denken dat het zou gebeuren in een Japans experimenteel kamp of in Israël. Maar het gebeurt op [respectabele] Europese universiteiten in de [jaren 60] en 70.”

Jonathon sprong in en vroeg Hacking om te verduidelijken of deze experimenten werden uitgevoerd nadat de baby was geboren, wat hij bevestigde als correct. De activist merkte op dat artsen, teruggaand tot de jaren 50, dachten dat ze op een of andere manier gebruik moesten maken van geaborteerde kinderen en hun organen zouden gebruiken om foetale cellijnen te ontwikkelen. “En we hebben het niet alleen over [het] ontleden van levende baby’s, maar bij sommige van deze procedures werden de baby’s geboren in een hysterectomie, om het kind te bewaren [voor orgaanoogst]. En het hele idee van toestemming was dubieus omdat alle gegevens verloren waren gegaan.”


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Bron: https://dissident.one/de-huiveringwekkende-link-tussen-abortus-en-vaccinontwikkeling

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...