vrijdag 6 september 2024

Het is voorbij; Pogo had gelijk

 september 6, 2024   10   

Het is voorbij, Oekraïne is ten einde. Het Israël-project is ten einde. Beide rampen zijn een direct gevolg van tientallen jaren van onze eigen suïcidale staatkunde, zoals Barbara Tuchman het noemde. Er kan geen twijfel bestaan over onze schuld. Zoals Pogo opmerkte “We hebben de vijand ontmoet en hij is ons.” We moeten ons nu ten eerste richten op het beëindigen van deze puinhoop zonder af te glijden naar een onwinbare kernoorlog en de daarmee gepaard gaande wereldwijde vernietiging en ten tweede op het smeden van een nieuw, realistisch pad voor de Verenigde Staten in een multipolaire wereld. Mijn grootste angst is dat de leiders van de deep state liever sterven, de westerse beschaving met zich meesleurend in een nucleaire holocaust, dan toe te geven dat ze hebben gefaald en schuldig zijn.

Het lijdt geen twijfel dat Oekraïne de oorlog heeft verloren die wij hen hebben laten beginnen. Naar mijn mening laat Poetin wat er over is van Oekraïne achter als een objectles, een gruwelkamer, voor de rest van de wereld – de zeven miljard mensen in zo’n honderd landen buiten het Westen, van wat vertrouwen op Amerika je precies oplevert. Op dezelfde manier is het gedaan met de NAVO – ontmaskerd als een roedel blaffende chihuahua’s. De landen van Europa en de Europese Unie hebben hun economieën geruïneerd door sancties en zijn ontmaskerd als landen die geleid worden door lafhartige compradors die namens ons handelen, ondanks de bedenkingen en wensen van hun eigen burgers. Ik ben net terug uit Europa; niemand vertelt je over de borden “die hun ongenoegen over Israël uiten” die op muren in Italiaanse steden zijn gekrabbeld of de gesloten Duitse fabrieken. Ik denk dat de Duitsers en Italianen chagrijnig en ellendig zijn, zich bewust van het feit dat hun stemmen niet meer tellen – acties worden bepaald door ongekozen bureaucraten in Brussel die dansen naar Amerikaanse pijpen. Iedereen die het er niet mee eens is, wordt een “extreemrechtse extremist” genoemd. Vreemd genoeg bestaat er geen categorie “centrumrechts”, iedereen die geen centrumlinkse globalist is, is een extremist. Erger nog, alles wat als ‘extremistisch’ wordt geclassificeerd, wordt gecriminaliseerd en zoals de gebeurtenissen in Groot-Brittannië lijken aan te geven, is het uitspreken van alles wat niet voldoende newspeak is, reden voor vervolging. Wij, het grote bastion van de vrije meningsuiting, lijken hier niets over te zeggen te hebben, wat ongebruikelijk is gezien onze trouwe verdediging van de democratie in Venezuela bijvoorbeeld, schrijft Walrus.

Sancties? Wat een geweldig idee. Ten eerste laat het zien hoe riskant het is om activa aan te houden waar Amerika erbij kan, ten tweede heeft het de Russische en Chinese economieën gestimuleerd tot een orgie van importvervanging. Het is de financiële genieën die de sancties hebben ontwikkeld ook ontgaan dat de gesanctioneerden bezwaar zouden kunnen maken tegen deze belemmering van hun zakelijke activiteiten en zouden kunnen besluiten om alternatieve financiële regelingen te treffen, een project dat volgens mij zijn voltooiing nadert. Anders gezegd: we zijn toch niet onmisbaar.

Het “arsenaal van de democratie?” Niet meer. De verslavende westerse militaire droom – een klein professioneel boutique leger – zeer professioneel, tot in de puntjes getraind, verguld met special forces en druipend van high tech complex en duur wapentuig is door Rusland een slechte grap gebleken. Droneoorlogen betekenen grote hoeveelheden soldaten. Dat betekent dienstplicht, gestandaardiseerde training en eenvoudig te gebruiken wapens. De Russen hebben dat; wij niet. We kunnen niet eens tippen aan de Russische munitieproductie. De prestaties van onze wapensystemen, of het gebrek daaraan, zijn te zien op youtube. Jammer voor de arme, domme Oekraïners die erop vertrouwden. Naar mijn mening hebben we twintig jaar werk om onze defensiemachten, hun uitrusting en training opnieuw vorm te geven voordat we Rusland en China kunnen evenaren. Om te beginnen hebben we een gezonde dienstplicht nodig. “Maar kijk eens wat we in WOII hebben gedaan”, zegt u? Dat was inderdaad de grootste generatie die het werk deed, niet de zelfingenomen, slecht opgeleide en ongemotiveerde jeugd van tegenwoordig.

We hebben dit onszelf aangedaan, Pogo had gelijk. We verwarden financiële masturbatie met echte economische prestaties. We holden onze economie uit. We vergaten karakter, vertrouwen, eerlijkheid, doorzettingsvermogen en hard werken. Hebzucht is niet goed. Als we bedriegers en oplichters kiezen, kunnen we alleen onszelf de schuld geven. De aandelenmarkt bestond ooit om kapitaal te vergaren, niet om een casino te zijn. Vroeger namen we mensen aan op basis van ervaring en prestaties, niet omdat ze een soort woke schoonheidswedstrijd hadden gewonnen. Kijk naar Boeing. We stonden toe dat onze instellingen, allemaal, corrupte politieke speeltjes werden in plaats van dienaars van het volk. Maar het ergste van alles is dat we onze universiteiten hebben toegestaan om onze kinderen slangenolie en vergif voor te spiegelen tot het punt waarop de meeste Amerikanen geen idee hebben waar de rest van de wereld zich bevindt, laat staan wie daar zou kunnen wonen en deze opzettelijke diepe onwetendheid gaat helemaal door tot in het Witte Huis.

Mensen, we stevenen af op een confrontatie met de feiten van het leven, zoals Rusland en China laten zien. Aangezien dezelfde idioten die ons in deze puinhoop hebben gebracht nog steeds de leiding hebben, zijn we naar alle waarschijnlijkheid aan het slaapwandelen in een nucleaire confrontatie. Er zijn nog maar één of twee misstappen nodig en het zal niet meer te stoppen zijn. Als we slim waren, en dat zijn we niet, zouden we beide oorlogen nu meteen stoppen door de wapenleveranties en andere maatregelen stop te zetten. Dan zouden we kunnen overwegen hoe we onszelf kunnen hervormen zodat er een kans is dat we allemaal op de planeet kunnen overleven, want vanuit mijn standpunt is er geen uitweg.



https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.
https://www.frontnieuws.com/het-is-voorbij-pogo-had-gelijk/

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...