vrijdag 6 september 2024

Een wereldleider vertelt de waarheid over de Westerse elites

 april 30, 2022   36   

Ik wil dat de gewone burgers van de westerse landen mij ook horen: zij proberen u er nu van te overtuigen dat al uw moeilijkheden het gevolg zijn van een of ander vijandig optreden van Rusland, dat uw eigen portemonnee gebruikt moet worden om de strijd tegen de mythische Russische dreiging te bekostigen. Dit alles is een leugen.


De waarheid is dat de huidige problemen van miljoenen mensen in het Westen het resultaat zijn van jarenlang toedoen, vergissingen, kortzichtigheid en eerzucht van de heersende elites van hun staten. Deze elites denken er niet over na hoe zij het leven van hun burgers in de westerse landen kunnen verbeteren. Zij zijn geobsedeerd door hun eigenbelang en superwinsten.

Dit blijkt uit gegevens van internationale organisaties, waaruit duidelijk blijkt dat de sociale problemen, zelfs in de leidende Westerse landen, de laatste jaren alleen maar verergerd zijn, dat de ongelijkheid, de kloof tussen arm en rijk, en de rassen- en nationale conflicten toenemen. De mythe van een westerse welvaartsmaatschappij, van de zogenaamde gouden miljard, brokkelt af. Nogmaals, vandaag moet de hele planeet de prijs betalen voor de ambities van het Westen, voor zijn pogingen om zijn ongrijpbare dominantie met alle middelen te handhaven.

Het opleggen van sancties is een logische voortzetting, een geconcentreerde uiting van het onverantwoordelijke, kortzichtige beleid van de regeringen en centrale banken van de Verenigde Staten en de EU-landen. Zij zijn het die de afgelopen jaren eigenhandig een spiraal van wereldwijde inflatie hebben ontketend, hun daden hebben geleid tot een toename van de armoede en ongelijkheid in de wereld, tot nieuwe stromen vluchtelingen over de hele wereld. En de vraag dringt zich op: wie zal nu verantwoordelijk zijn voor de miljoenen hongerdoden in de armste landen van de wereld als gevolg van de toenemende voedseltekorten? Nogmaals, dit is een zware klap voor de hele wereldeconomie en -handel, voor de geloofwaardigheid van de Amerikaanse dollar als de belangrijkste reservemunt.”

Raad eens wie deze verklaring heeft afgelegd:

  • Justin Trudeau
  • Elon Musk
  • Joe Biden
  • Boris Johnson
  • Novak Djokovic
  • Emmanuel Macron
  • Andere

Klik hier voor het antwoord.

Via Vasko Kohlmayer.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws.
https://www.frontnieuws.com/een-wereldleider-vertelt-de-waarheid-over-de-westerse-elites/

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...