vrijdag 6 september 2024

Japan Warns COVID Vaccines Causing Global Population Collapse

 

      Video Link : https://www.brighteon.com/0ddf8251-b6a1-46cf-94c1-11ca29d73aac

9431 followers

5292 views • 3 days ago

Japan heeft een ernstige waarschuwing afgegeven over de mRNA-vaccins die eind 2020 wereldwijd werden toegediend en die als "veilig en effectief" werden bestempeld. Volgens Japanse wetenschappers verminderen deze vaccins op een veilige manier de wereldbevolking en zorgen ze er effectief voor dat populaties instorten.

De wetenschappers, die tot de meest gerespecteerde ter wereld behoren, beweren ook dat internationale organisaties zoals de VN, samen met meerdere wereldregeringen, betrokken zijn bij een enorme doofpotaffaire om de volledige omvang van dit catastrofale verlies aan levens te verbergen.

Volgens de wetenschappers zijn er al meer dan een miljard mensen omgekomen, en er worden nog veel meer doden verwacht.

De bevindingen van Japan herdefiniëren ons begrip van de wereldwijde ontvolkingscrisis en benadrukken de dringende noodzaak om degenen die verantwoordelijk zijn voor misdaden tegen de menselijkheid ter verantwoording te roepen.

Koop hier Ivermectine, Hydroxychloroquine en Fenbendazole: https://pills4ever.com  - gebruik couponcode 'peoplesvoice' voor 15% korting.

- Word lid van 's werelds eerste cybernatie: https://joseon.com

- Bezoek https://thepeoplesvoice.tv/IPV6 om de controle over het internet terug te nemen

Mirrored - The People's Voice

To survive what is coming, read/study: https://thewayhomeorfacethefire.net

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...