vrijdag 6 september 2024

Onderzoek toont aan dat Ivermectine beter presteert dan chemo bij de behandeling van borstkanker

 september 6, 2024   3   


    Bundesministerium für Finanzen / Wikimedia / (CC BY 2.0 DEED)

Onderzoek uit Mexico heeft een ander gebruik van Ivermectine aan het licht gebracht dan alleen het verwijderen van parasieten en coronavirussen.

Het blijkt dat Ivermectine ook een effectief middel is tegen kanker. Onderzoek dat teruggaat tot 1996 toont een verband aan tussen de twee, met recenter onderzoek dat in 2017 werd gepubliceerd en laat zien dat Ivermectine een remmer is van kankerstamcellen, schrijft Ethan Huff.

Terwijl tumorgroei over het algemeen wordt aangedreven door zogenaamde bulktumorcellen, is er een andere subpopulatie cellen binnen kankertumoren die een stamcelfenotype vertonen. Deze cellen worden in de wetenschappelijke literatuur “kankerstamcellen” of CSC’s genoemd.

Wat kankerstamcellen zo bedreigend maakt, is het feit dat ze onbeperkte zelfvernieuwende eigenschappen hebben, wat betekent dat ze zich eindeloos blijven reproduceren. Dit is de manier waarop veel ernstige vormen van kanker het lichaam van een persoon overnemen en verwoesten, vaak zeer snel, afhankelijk van het type.

In 2009 ontdekten onderzoekers van MIT en Harvard dat salinomycine, een ander antiparasitair geneesmiddel, de stamcellen van borstkanker met meer dan 100 keer vermindert in vergelijking met het chemotherapeutische geneesmiddel paclitaxel (Taxol). Salinomycine remde ook de groei van borsttumoren, ontdekte het onderzoeksteam.

Voortbordurend op dit eerdere onderzoek zochten wetenschappers uit Mexico City in het recentere onderzoek uit 2017 naar de molecule die het meest op salinomycine leek. Ze onderzochten 1.623 verbindingen en ontdekten dat degene die verantwoordelijk is voor het vernietigen van kankercellen niemand minder is dan Ivermectine.

“Ivermectine remt bij voorkeur de levensvatbaarheid van populaties verrijkt met kankerstamcellen in vergelijking met de totale celpopulatie”, aldus hun onderzoek. “Het tegenovergestelde patroon werd waargenomen bij paclitaxel behandeling.”

Ivermectine vermindert de expressie van “stamgenen” die tot expressie komen in kankerstamcellen

Iets anders dat Ivermectine volgens het nieuwere onderzoek doet, is voorkomen dat drie verschillende “stamgenen” tot expressie komen. Deze stamgenen komen in hoge mate tot expressie in kankerstamcellen en door hun expressie te remmen, maakt Ivermectine het veel moeilijker voor kankertumoren om te groeien en zich te verspreiden.

In hun conclusie verklaarden de Mexicaanse wetenschappers dat, gebaseerd op alles wat ze bekeken, Ivermectine zich bij voorkeur richt op de stamcelpopulatie in MDA-MB-231 menselijke borstkankercellen, die ze bestudeerden.

“Van Ivermectine is aangetoond dat het veilig is na behandeling van miljoenen patiënten met onchocerciase en andere parasitaire ziekten, waardoor het een sterke kandidaat is voor verder onderzoek naar het potentiële gebruik als nieuw geneesmiddel voor kankertherapie,” concludeert het onderzoek verder.

Al met al bleek Ivermectine aanzienlijk beter te werken – tot wel 100 keer beter en zonder ernstige bijwerkingen – dan chemotherapiemedicijnen. Het medicijn pakt selectief de kankerstamcellen aan die niet alleen conventionele kankerbehandelingen hinderen, maar ook metastase en terugkeer van borstkanker veroorzaken.

“Waar het op neerkomt: Elke gevorderde borstkankerpatiënt zou Ivermectine moeten krijgen om de kankerstamcellen te elimineren en de risico’s op het mislukken van de behandeling, uitzaaiingen en terugkeer te verminderen,” twitterde Dr. William Makis over de ontdekking.

“Dus waarom doen ze dat niet? Ik denk dat we allemaal het antwoord weten.”

Houd in gedachten dat mammogrammen het probleem alleen maar erger maken door de kankergezwellen open te slaan. Dit zorgt ervoor dat de parasieten vrijkomen en “op hol slaan”, wat weer leidt tot ernstige kankerdiagnoses.

“Ivermectine blijkt een buitengewoon medicijn te zijn met een breed scala aan potentiële voordelen naast de traditionele toepassingen,” schreef iemand in een reactie op het bericht van Dr. Makis.

“Het onderzoek naar de effectiviteit tegen kankerstamcellen, vooral in combinatie met andere behandelingen zoals fenbendazol of menbendazol, is overtuigend. Het is opmerkelijk hoe een geneesmiddel dat al tientallen jaren bestaat, zijn veelzijdigheid en potentieel blijft openbaren bij de behandeling van ernstige aandoeningen zoals kanker.”


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 
https://www.frontnieuws.com/onderzoek-toont-aan-dat-ivermectine-beter-presteert-dan-chemo-bij-de-behandeling-van-borstkanker/

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...