zondag 8 september 2024

De sadistische flikker Lindsey Graham heeft zojuist bevestigd dat ze het Oekraïense volk niet opofferen voor “vrijheid” en “democratie”, maar voor de mineralen van Oekraïne, die biljoenen dollars waard zijn

 08/09/2024

Tijdens een ontmoeting met president Volodymyr Zelenskyy gaf de Republikeinse senator Lindsey Graham vrolijk toe dat het niet om altruïstische redenen is dat hij Oekraïne militair wil blijven helpen – maar omdat hij wil dat de Verenigde Staten geld kunnen verdienen met de Oekraïense minerale hulpbronnen. waarvan wordt gezegd dat ze biljoenen (duizenden miljarden) dollars waard zijn, meldt Nya Dagbladet.

– Ik ben hier met president Zelensky en ik ben een groot bewonderaar van wat u en uw land doen. Je probeert de Russen tegen te houden, zodat wij niet met ze hoeven te vechten, begon Graham

– Ze willen geen Amerikaanse troepen, ze hebben alleen wapens nodig om hun land te bevrijden van een verschrikkelijke invasie, vervolgde hij.

Volgens de senator uit South Carolina is het echter niet om altruïstische redenen dat de Verenigde Staten Oekraïne moeten helpen, maar om grof egoïstische en economische redenen. Hij benadrukt dat Oekraïne over zeer uitgebreide natuurlijke hulpbronnen beschikt; natuurlijke hulpbronnen die de Amerikanen graag willen hebben.

– Ze beschikken over minerale hulpbronnen ter waarde van biljoenen die onze economie ten goede kunnen komen, dus ik wil onze vrienden in Oekraïne blijven helpen, gaf Graham toe.

‘Kan het rijkste land van Europa worden’

Ondanks dat Lindsey Graham toegaf dat ze Oekraïne helpen omdat ze op de lange termijn een kans zien om er geld aan te verdienen, had Zelenski er niets tegen te brengen, maar bedankte de senator.

Het is ook niet de eerste keer dat Graham zegt dat hij de Oekraïense minerale hulpbronnen in handen wil krijgen. Al in juni beschreef hij Oekraïne als een “goudmijn” en beweerde vervolgens dat “ze beschikken over 10 tot 12 biljoen cruciale mineralen”.

– Ze zouden het rijkste land van heel Europa kunnen worden. Ik wil dat geld en die bezittingen niet aan Poetin geven om ze met China te delen, zei hij toen, en verklaarde dat de VS het zich niet kunnen veroorloven dat Oekraïne verliest.

– Als we Oekraïne nu helpen, kunnen ze de beste zakenpartner worden waar we ooit van kunnen dromen. Deze 10 tot 12 biljoen dollar aan cruciale minerale hulpbronnen zouden door Oekraïne en het Westen kunnen worden gebruikt, en niet aan Poetin en China kunnen worden gegeven.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Bron: https://dissident.one/de-sadistische-flikker-lindsey-graham-heeft-zojuist-bevestigd-dat-ze-het-oekraiense-volk-niet-opofferen-voor-vrijheid-en-democratie-maar-voor-de-mineralen-van-oekr


Het Imperium heeft hulpbronnen nodig: Oekraïne is een ‘goudmijn’ – Dikke Amerikaanse flikker met een zetel in de Senaat

Het toestaan ​​van een Russische overwinning in het conflict zou Amerika de toegang tot enorme minerale hulpbronnen ontnemen.  Washington “kan het zich niet veroorloven” om Rusland de overwinning te laten behalen in het conflict in Oekraïne, omdat dit zou betekenen dat het de directe toegang tot enorme bodemschatten zou verliezen, heeft de Amerikaanse senator Lindsey … Meer lezen overHet Imperium heeft hulpbronnen nodig: Oekraïne is een ‘goudmijn’ – Dikke Amerikaanse flikker met een zetel in de Senaat

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...