donderdag 26 september 2024

Europarlementariër: dit is pas voorbij als al deze verachtelijke mensen ter verantwoording zijn geroepen of berecht


We zijn op weg naar totalitarisme en het is de hoogste tijd om je stem te laten horen. Dat was de boodschap van de Duitse Europarlementariër Christine Anderson op het event ‘The Future is Ours’. Volgens haar hebben de burgers de toekomst in handen.

“Wat zijn jouw vrijheden waard? Kijk maar eens naar de afgelopen drie jaar. Er was een moment dat er in Duitsland een avondklok werd ingevoerd. Je mocht dus na 21.00 uur je huis niet meer uit, al was het maar om in je eentje een wandeling door het bos te maken. Dit is belachelijk,” zei ze na haar speech in gesprek met Blckbx-reporter Erwin Taams.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Proefballon

“Ik mag mijn huis nu niet verlaten vanwege één of ander belachelijk idee, dat er een dodelijk virus rondwaart,” vervolgde ze. “Deze enorme inbreuk op grondrechten was eigenlijk een proefballon. Ze keken hoe ver ze konden gaan.”

Maar dat ligt achter ons, merkte Taams op.

Berecht

Anderson was het niet met hem eens. “Het ligt niet achter ons,” stelde ze. “Deze pandemie is pas voorbij als elke politicus, iedere gekozen volksvertegenwoordiger en iedere verantwoordelijke voor deze draconische beperkingen die zijn opgelegd, ter verantwoording is geroepen.”

Dit is pas voorbij als al deze verachtelijke mensen ter verantwoording zijn geroepen of berecht, benadrukte het Europarlementslid.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt

  12 oktober 2024door  dr. Peter F. Mayer 6,7 minuten leestijd         DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt   Met de Pand...