donderdag 26 september 2024

Zowel de Australische TGA als de Amerikaanse FDA productinformatie waarschuwt dat het Apenpokken-vaccin de NIET-GEVACCINEERDEN kan DODEN

25/09/2025

Dr. Rima E. Laibow vertelde Maria Zeee dat het door de Amerikaanse Food and Drug Administration (“FDA”) goedgekeurde apenpokkenvaccin (mpox), genaamd ACAM2000, een bijsluiter heeft met de waarschuwing dat mensen die de injectie krijgen de dood kunnen veroorzaken van niet-gevaccineerde mensen om hen heen, schrijft Rhoda Wilson.

Onder de kop ‘Waarschuwingen en voorzorgsmaatregelen’ en de subkop ‘Ernstige complicaties’ staat in de bijsluiter: ‘Er is ook melding gemaakt van overlijden bij niet-gevaccineerde contacten die per ongeluk besmet raakten met personen die wel gevaccineerd zijn.’

Deze alarmerende informatie werd vorige week  gedeeld tijdens een interview met Maria Zeee.

De gepensioneerde Australische farmacoloog Philip Altman deelde het interview van Dr. Laibow en laat zien dat de productinformatie die door de Australian Therapeutic Goods Administration wordt uitgegeven dezelfde ‘ernstige complicatie’ bevat als de FDA. “Er is ook melding gemaakt van overlijden bij ongevaccineerde contacten die per ongeluk zijn geïnfecteerd door personen die wel zijn gevaccineerd.”

Australisch goedgekeurd vaccin dat ongevaccineerden doodt

Door Phillip Altman

Een vaccin tegen pokken, genaamd ACAM2000 (en nu TGA aanbevolen voor apenpokken), dat in 2009 in Australië werd goedgekeurd, kan de dood veroorzaken bij zowel ongevaccineerden als gevaccineerden. Ik heb nog nooit van zoiets gehoord – nooit!

Gezien het feit dat Australië zich momenteel voorbereidt om de VN en de WHO het recht te geven om iedereen te dwingen zich te laten vaccineren, ongeacht welke vaccinatie zij aanwijzen (het zogenaamde WHO Pandemieverdrag met bevoegdheden om lockdowns, reisbeperkingen, blokkering van bankrekeningen, gedwongen opsluiting in kampen etc. af te dwingen) op aanwijzing van slechts één niet-gekozen persoon (de secretaris-generaal van de VN), zou dit voor iedereen die dit leest angstaanjagend moeten zijn.

Het officieel goedgekeurde gebruik luidt [nadruk toegevoegd]: ““ACAM2000 is geïndiceerd voor actieve immunisatie tegen pokkenziekte voor personen waarvan is vastgesteld dat zij een hoog risico lopen op een pokkeninfectie bij een  officieel verklaarde uitbraak.” Deze laatste 3 woorden zijn van cruciaal belang.

Het is de VN die een “officieel verklaarde uitbraak” kan verklaren! Onze regering kan de VN de wettelijke bevoegdheid geven om u te dwingen het apenpokkenvaccin ACAM2000 te ontvangen als de VN een officiële uitbraak verklaart.

Het wordt erger. Met de onlangs ingevoerde wetten voor digitale identiteit en de dreigende wetgeving voor misinformatie en desinformatie, zal iedereen die probeert te waarschuwen voor de gevaren van deze potentieel dodelijke injecties gecensureerd worden en zal het grootste deel van de bevolking zich er totaal niet van bewust zijn dat ze door hun eigen regering zijn aangevallen. De corrupte nieuwsmedia van de mainstream [bedrijven] zullen opnieuw een instrument zijn in het verspreiden van angstpropaganda, zoals ze dat deden (en blijven doen) met covid.

Als u niet gelooft dat ACAM2000 ongevaccineerde mensen kan doden, voeg ik hieronder de officiële productinformatie (“PI”) van de Australian Therapeutic Goods Administration (“TGA”) toe, die voor het eerst werd goedgekeurd op 26 augustus 2009 en herzien op 17 juni 2020.

Acam_Product_Information_Australië [Download]

De PI stelt:  De dood [bij gevaccineerden] is meestal het gevolg van plotselinge hartdood, postvaccinale encefalitis, progressieve vaccinia of eczeem vaccinatum. De dood is ook gemeld bij ongevaccineerde contacten [vetgedrukt toegevoegd voor nadruk] die per ongeluk zijn geïnfecteerd door personen die wel zijn gevaccineerd.”

De Australische TGA heeft ook deze informatie uitgegeven ( Klik HIER, bijgewerkt op 1 augustus 2024, en volg de hyperlink in de woorden ‘consumer information’ under the subheading ‘ACAM2000™ vaccine’): “De Australische sponsor van ACAM2000 is Emergent Sales and Marketing Australia Pty Ltd – 74 Pitt St Sydney suite 303.”

De “Sponsor” is de juridische entiteit die verantwoordelijk is voor het product.  Ik heb nog nooit van ze gehoord. Ze lijken mij niet op een vaccinbedrijf of een farmaceutisch bedrijf. Zijn ze een dekmantel voor iets?

Dit is dezelfde angstaanjagende formulering in de officieel door de Amerikaanse FDA goedgekeurde bijsluiter (zie hieronder).

Fda_Package_Insert_Acam2000_0 [Download]

Hieronder staan ​​de officieel goedgekeurde woorden die de mogelijke nadelige gevolgen van de ACAM2000-vaccinatie beschrijven voor iedereen die zich wil laten injecteren:

Ernstige complicaties die kunnen volgen op zowel primaire vaccinatie tegen levende vaccinia als hervaccinatie zijn onder meer: ​​myocarditis en/of pericarditis, encefalitis, encefalomyelitis, encefalopathie, progressieve vaccinia (vaccinia necrosum), gegeneraliseerde vaccinia, ernstige vaccinatiehuidinfecties, erythema multiforme major (inclusief Stevens-Johnsonsyndroom), eczema vaccinatum, blindheid en foetale sterfte bij zwangere vrouwen.

Bron

In een interview met Dr. Rima Laibow MD van Maria Zeee worden de achtergrond en de gevaren uitgebreid beschreven:

Zeee Media: FDA-goedgekeurd ‘vaccin’ veroorzaakt dood van ongevaccineerden | Rima E. Laibow, MD, 20 september 2024 (62 min)

Over de auteur

Phillip Altman is een gepensioneerde farmacoloog en een bekende Australische autoriteit op het gebied van klinische proeven en regelgevende zaken, met meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerpen, beheren en rapporteren van klinische proeven. Hij heeft gedurende zijn hele carrière uitgebreid samengewerkt met de Australian Therapeutic Goods Administration. Altman publiceert artikelen op een Substack-pagina met de titel ‘phillip.altman’s Substack’ waarop u zich kunt abonneren en die u HIER kunt volgen.

Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Bron:  https://dissident.one/zowel-de-australische-tga-als-de-amerikaanse-fda-productinformatie-waarschuwt-dat-het-apenpokken-vaccin-de-niet-gevaccineerden-kan-doden

DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt

  12 oktober 2024door  dr. Peter F. Mayer 6,7 minuten leestijd         DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt   Met de Pand...