rsz groot israelOp de televisie in Israël zie je programma’s waarin wordt opgeroepen tot de totale vernietiging van Libanon.

Ondertussen wordt Israël zo brutaal dat het zelfs raketten afschiet richting de stad Tartous in Syrië, de stad waar de Russen hun bases hebben gevestigd.


Er lijkt iets gaande in Israël waardoor ze nog veel brutaler worden dan ze al waren.

Het regent bommen en raketten in Libanon en uiteraard loopt het aantal (burger) slachtoffers gestaag op.

De ministers van Buitenlandse Zaken van Egypte, Irak en Jordanië hebben in een gezamenlijk verklaring de "agressie" van Israël tegen Libanon veroordeeld. Ze waarschuwen dat de hevige Israëlische luchtaanvallen op Libanon "de regio naar een totale oorlog duwen".

De ministers doen een beroep op de internationale gemeenschap en de VN-Veiligheidsraad om de oorlog te stoppen en zeggen dat "Israël de volle verantwoordelijkheid draagt voor de verslechtering" van de situatie.

In Israël daarentegen wordt er klaarblijkelijk heel anders over gedacht, want daar zie je programma’s op televisie waarbij wordt opgeroepen tot totale vernietiging van Libanon.

Na de genocide in Gaza en de invasie op de Westoever, lijkt het erop dat ze nu Libanon op de korrel hebben en voordat je het weet zal je ook daar waarschijnlijk kolonisten aantreffen.
Ook kennen ze daar een soort ziek gevoel voor humor. Foto's van hoe Beiroet er nu uit ziet worden alvast gedeeld.

Het is nog even wachten op de foto die laat zien hoe het er straks uit ziet na de bombardementen van Israël.
Het begint steeds meer mensen op te vallen dat iedere keer als je de naam Israël hoort dit in verband is met dood en verderf.

Het land vertoont de kenmerken van een professionele moordmachine, waarbij vrouwen en kinderen net zo gemakkelijk worden gedood als militaire tegenstanders.

Denk aan Amalek zei Netanyahu.

De Joodse koning Saul kreeg de volgende opdracht van God: Ga nu heen, en versla Amalek, en sla alles wat hij heeft met de ban. Spaar hem niet, maar dood hen van man tot vrouw, van kind tot zuigeling, van rund tot schaap, en van kameel tot ezel.

Echter, zelfs voor Israëlische begrippen lijken ze nu helemaal losgeslagen.

Want, er worden nu zelfs raketten afgevuurd op de Syrische stad Tartous, de plek waar de Russen meerdere bases bezitten.

Het Syrische leger heeft Reuters verteld dat Israëlische raketten dinsdagavond kort voor middernacht (lokale tijd) de Syrische havenstad Tartous als doelwit hebben gekozen.

Naar verluidt heeft de Syrische luchtverdediging de binnenkomende raketten onderschept, waarbij Al Mayadeen zei dat ten minste twee Israëlische raketten werden waargenomen. Er zijn momenteel wijdverspreide meldingen van meerdere explosies.

Tartous is de op één na grootste kuststad van Syrië. Het ligt net ten noorden van Libanon en Israëlische aanvallen zijn zeer zeldzaam. In plaats daarvan waren de meeste aanvallen de afgelopen jaren gericht op Damascus en omgeving.

Het regeringsgezinde bolwerk kwam tijdens de hele Syrische proxyoorlog niet eens vaak onder Israëlisch vuur te liggen.

Russische bases en middelen bevinden zich in Tartous en in de buurt langs de kust, een realiteit die er ook voor heeft gezorgd dat Israëlische aanvallen daar relatief zeldzaam blijven. De enige diepwaterhaven van de Russische marine in de Middellandse Zee ligt in Tartous.

Dood en verderf zijn bekende handelsmerken van de staat Israël.

Aangezien Tel Aviv ook Amerika volledig onder controle heeft, zie je daar ook voorbeelden van niet alleen dood en verderf, maar ook ongekende wreedheden.

Zoals te zien in de volgende korte video waarin de voormalige Minister van Buitenlandse Zaken, Madeleine Albright, die toevallig ook Joods is, het geen enkel probleem vindt dat er dankzij haar acties een half miljoen kinderen in Irak sterven.
Waarmee we dan zijn aangekomen bij vandaag en Israël iedere voorzichtigheid laat varen en vol inzet op het doden van nog veel meer onschuldige mensen.

Hoe dan ook, er schijnt nu opeens haast geboden te zijn en dat kon wel eens alles te maken hebben met de wankele politieke positie van Netanyahu.