donderdag 19 september 2024

EU’s op virussen gebaseerde biometrische controlenetwerk zal eindelijk in werking treden (naar verluidt)

 19/09/2024

Dit hele biometrische identificatiesysteem werd in eerste instantie besproken als een manier om met indringers om te gaan, en mensen dachten: “Ja, maar je kunt toch op elk moment deze mensen niet meer het land in laten?”

Toen kwam het echt op stoom tijdens de coronavirus-hoax, toen ze zeiden dat ze virusmensen ervan zouden weerhouden om rond te lopen met virussen met behulp van biometrie. Dat sloeg ook nergens op (zelfs als je in de hoax geloofde), maar het bracht het plan echt vooruit. Zoals je je herinnert, kon de overheid gewoon doen wat ze wilde tijdens die virus-hoax.

Nu zijn ze van plan om je echt flink te naaien met een totaal controlenetwerk, precies zoals het netwerk waarvan ze beweren dat het in China bestaat (maar dat in China helemaal niet bestaat).

De Guardian:

De volledige invoering van een in- en uitreissysteem van de EU, waarbij vingerafdrukken en gezichtsherkenning worden ingevoerd in havens en op luchthavens, zal naar verwachting opnieuw worden uitgesteld vanwege de angst voor congestie en lange wachtrijen.

Ylva Johansson, EU-commissaris voor Binnenlandse Zaken, zei onlangs dat het nieuwe inreis-uitreissysteem (EES) op 10 november zou worden ingevoerd, met de mogelijkheid dat de inwerkingtreding een week zou worden uitgesteld tot 17 november.

Johansson gaf de lidstaten tot 5 september de tijd om de vereiste verklaring over hun staat van paraatheid te verstrekken.

Er wordt aangenomen dat drie landen, Frankrijk, Duitsland en Nederland, haar hebben geschreven om te zeggen dat ze niet klaar zullen zijn. Ze uitten hun zorgen over het gebrek aan testen van het systeem in het veld, wat nieuwe vragen opriep over de beoogde lanceringsdatum, aldus meerdere bronnen.

De EES wordt ingevoerd bij alle toegangspoorten en luchthavens binnen het Schengengebied en heeft dus ook gevolgen voor luchthavens op het hele continent, met name Schiphol, Charles de Gaulle en Frankfurt – drie van de grootste transportknooppunten van Europa – terwijl Duitsland zich ook zorgen maakt over Keulen en München.

Bij de eerste keer dat passagiers in de EU aankomen na de invoering van het EES worden vingerafdrukken of een foto van hun gezicht genomen. Daarna worden de biometrische gegevens elektronisch geverifieerd.

Het probleem met face-ID is dat alle zwarte mensen er hetzelfde uitzien. 

Dat is geen grap, zoek het maar op.

Je zou denken dat met de vooruitgang in AI, de software in staat zou zijn om zwarten te herkennen – ze lijken toch niet allemaal letterlijk op elkaar? – maar nee. Zelfs met deze nieuwe krachtige LLM AI’s kunnen ze het nog steeds niet laten werken voor zwarten.

In China gaat er zomaar een waarschuwing af – WAARSCHUWING WAARSCHUWING ZWART GEZICHT ZWART GEZICHT ROOD WAARSCHUWING.

Ik maak maar een grapje. Ze gaan niet echt Defcon 3 voor elke zwarte. Maar ja, China’s gezichts-ID-systeem erkent gewoon dat alle zwarte mensen er hetzelfde uitzien, en ik weet zeker dat sommige mensen die het gebruiken in opperste staat van paraatheid raken als er een zwarte voorbijkomt.

Nogmaals, de reikwijdte van China’s biometrische systeem is lang niet zo groot als wat ze in de eerste plaats in de westerse media beweren. Dat is een ander soort bloedsprookje tegen Chinese mensen, gepusht door het Westen, dat beweert dat het op de een of andere manier “vrijer” is dan China, terwijl iedereen gewoon naar China kan gaan en die bewering zelf kan controleren, en zich 10 minuten na aankomst in het land realiseert dat het onjuist is.

Zwarte mensen zijn de grootste criminelen en de mensen die je daadwerkelijk moet controleren. Maar de EU wil dit systeem waarschijnlijk gebruiken om mensen te straffen die zogenaamd aanstootgevende memes op internet plaatsen, zodat het ze niet eens kan schelen dat het niet werkt bij zwarte mensen.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Bron: https://dissident.one/eus-op-virussen-gebaseerde-biometrische-controlenetwerk-zal-eindelijk-in-werking-treden-naar-verluidt

Imam: ‘In Nederland zijn moslims de baas – als het je niet bevalt, vertrek je maar’ (Video)

  september 19, 2024   18              Foto Credit: Rairfoundation.com B roeder Rahide heeft een duidelijke boodschap voor zijn  TikTok ...