donderdag 19 september 2024

Onderzoeksjournalist gaat op zoek naar Amish-kinderen met autisme en doet verbijsterende ontdekking


Onderzoeksjournalist Dan Olmsted was erg geïnteresseerd in ongevaccineerde bevolkingsgroepen, zoals bijvoorbeeld de Amish.

Hij deed in Lancaster in de Amerikaanse staat Pennsylvania onderzoek naar de Amish. Als je de landelijke trend doortrekt, zou je daar zo’n 2000 gevallen van autisme verwachten.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Drie gevallen

Olmsted deed een verbijsterende ontdekking. Hij kon maar drie gevallen vinden en in alle drie de gevallen ging het om kinderen die waren geadopteerd door de Amish nadat ze waren gevaccineerd. Bij de Amish vond hij dus geen enkel kind met autisme. Soortgelijk onderzoek is ook op andere plekken in de wereld gedaan.

Robert F. Kennedy junior, lid van het overgangsteam van Trump, zei tijdens een bijeenkomst met Charlie Kirk dat er ‘sterk bewijs’ is dat vaccins één van de belangrijkste oorzaken van autisme zijn.

Stress in de mitochondriën

Dit heeft volgens hem te maken met stress in de mitochondriën, de energiecentrales van onze cellen. We veroorzaken op allerlei manieren stress in deze mitochondriën, zei Kennedy. Via de lucht die we inademen, het voedsel dat we eten, maar ook medicijnen die onze kinderen krijgen.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Imam: ‘In Nederland zijn moslims de baas – als het je niet bevalt, vertrek je maar’ (Video)

  september 19, 2024   18              Foto Credit: Rairfoundation.com B roeder Rahide heeft een duidelijke boodschap voor zijn  TikTok ...