rsz 30 bij 30 landroof unStap voor stap gaan we richting het beruchte jaar 2030 en tot die tijd zullen er nog veel dingen gebeuren.

Zo zullen heel wat mensen land kwijtraken omdat dit is voorbestemd om in naam van de VN te worden overgeheveld naar leden van de beruchte sekte.


Als je ze globalisten noemt, dan loop je weinig kans om beschuldigd te worden van antisemitisme.

Dat is de reden dat heel veel publicaties niet de werkelijkheid benoemen en die is dat er in de achtergrond een machtige satanische sekte actief is die uit is op totale wereldoverheersing.

Dus, worden de leden van die sekte globalisten genoemd, want dat is lekker veilig en zegt eigenlijk helemaal niets.

Wij noemen het een satanische sekte en gezien de oorsprong van die sekte zullen de meeste leden van die sekte joods en zionist zijn. Een sekte die machtig is, die de vrijmetselarij aanstuurt, volledige controle heeft over de MSM en het WEF om maar enkele zaken te noemen.

Via het WEF hebben ze het concept ‘stakeholder communisme’ bedacht en een groot deel van de uitvoering daarvan loopt via de Verenigde Naties, waarbij landen via allerlei wurgverdragen worden gedwongen in het gareel te lopen.

Zoals het deel dat privébezit van land en water moet aanpakken zodat het eigendom daarvan kan worden overgeheveld naar leden van de sekte.

Aan het slapende publiek wordt dit dan weer verkocht als alweer een initiatief van de VN om de planeet te redden. Een planeet die niet gered hoeft te worden en die heel goed in staat is om zichzelf te redden, zeker nu is gebleken dat er helemaal geen sprake is van klimaatopwarming en dat wij ons in één van de koudste periodes ooit bevinden.



Zoals we weten wordt de klimaatzwendel gebruikt om ons richting slavernij te voeren en aangezien slaven geen bezittingen mogen hebben, wordt nu alvast begonnen met het overhevelen van bezit naar leden van de sekte.

Natuurlijk noemen ze dit niet ‘stelen’, want dan heb je kans dat er teveel slaapkoppen wakker zouden schrikken. Nee, ze noemen het Agenda 2030 en in dit geval een specifiek onderdeel daarvan.

Een onderdeel dat ze 30 bij 30 noemen.

Het streven is: 30% van de aarde moet in 2030 natuurgebied zijn, kortweg ’30 by 30’. Dat betekent 30 procent van het land en 30 procent van het water.

In werkelijkheid betekent dit alles heel wat anders.

Zoals we al jaren schrijven zal de bevolking van de toekomst verblijven in megasteden in een soort konijnenhokken. Als je wilt weten hoe dat eruit gaat zien, kijk naar China.

Radio presentator Glenn Beck legt in onderstaand filmpje uit dat ze op dit moment al druk bezig zijn met het overhevelen van land naar zichzelf. En of ze dat overhevelen nu direct doen of via overheden maakt niet zoveel uit.

Wat wel uitmaakt dat ze dat op dit moment al volop aan het doen zijn en men overal bezig is met wetgeving om land weg te halen bij burgers. Dit alles in naam van de klimaatzwendel uiteraard.

Als we nu niet heel snel wakker worden is Bill Gates straks eigenaar van 11 provincies in Nederland en mag de bevolking op elkaar gepropt wonen in de twaalfde.
Als je elf jaar geleden al lezer was van deze website, dan wist je in 2013 al dat dit zou gebeuren, hetgeen maar weer eens aantoont dat als je werkelijk wilt weten wat er gaat gebeuren je niet bij de mainstreammedia moet zijn.

rsz mens is belasting voor de natuur