rsz spars pandemie 2025Ze stelen niet alleen alles, ze willen ook volledige controle over jou en bovenal je lichaam.

Daarom zal vanaf volgend jaar iedere noodsituatie op aarde een gezondheidsrisico vormen en onder controle van de WHO vallen.


Het lag eerst in de bedoeling dat het gehate WHO pandemie verdrag dit jaar zou worden getekend. Dat is niet gelukt, maar bepaalde belangrijke delen van het verdrag zijn ondertussen wel gewijzigd.

Echter, het gevaar is niet geweken, want stap voor stap komt het toch dichterbij.


Zo zegt bekroond journalist Alex Newman:

“Wat ze doen met de WHO is een van de meest adembenemende mondiale machtsovernames die we ooit hebben gezien in de geschiedenis van de mensheid.”

“Ze zijn... op zoek naar de macht om de WHO te veranderen in... een wereldwijd Ministerie van Volksgezondheid.”

“Als je kijkt naar hoe ze noodsituaties op het gebied van gezondheid definiëren... en dat is dat in wezen alles [inclusief klimaatverandering, racisme en vuurwapengeweld] een noodsituatie op het gebied van de volksgezondheid is... dan zou elk gebied van je leven onder de bevoegdheid van deze entiteit vallen, als het in staat zou zijn om zich deze macht toe te eigenen die het nastreeft.”

“Ze zijn van plan om [het WHO Pandemie Verdrag] erdoor te drukken... en ze beloven dat ze dat gaan doen tegen het einde van dit jaar, of op zijn laatst in mei 2025.

“Ze zullen niet opgeven tenzij en totdat de mensheid nee zegt.”
Als Newman gelijk krijgt en het volledige WHO pandemie verdrag wordt volgend jaar mei ondertekend, dan zou onze voorspelling wel eens helemaal uit kunnen komen.

In 2021 schreven wij dat 2025 waarschijnlijk het jaar wordt voor de volgende nep pandemie.

Zo stond in dat eerdere artikel onder andere het volgende:

Ondertussen wordt er in de achtergrond alweer druk gewerkt aan de volgende wereldwijde neppandemie. Dit zal de opvolger worden van covid-19 in het jaar 2025. Op dat moment is de houdbaarheidsdatum van het oude virus en alle denkbare mutaties zo ongeveer bereikt en moet er een nieuwe vijand komen waarvoor het volk doodsbang zal zijn.

Dit wordt de SPARS-pandemie die zal duren van 2025 tot en met 2028.

Dit plan werd in oktober 2017 door de beruchte John Hopkins Universiteit gepresenteerd als een simulatie. We weten natuurlijk allemaal dat dit soort oefeningen normaal gesproken naadloos aansluit bij een echte pandemie.

Met SPARS zal de wereld te maken krijgen met een heel nieuw soort corona virus.

spars virus simulatie john hopkins

Iemand die natuurlijk heel nauw verbonden is met de John Hopkins Universiteit is creep Bill Gates. Nu weet je ook waarom hij samen met zijn vrouw en medesatanist dit bizarre filmpje maakte met de opmerking dat dit keer de mensen er wel aandacht aan zouden schenken.



Aan alle kanten wordt ons zand in de ogen gestrooid en zijn we in sneltreinvaart op weg naar totale slavernij.

Nog kan het bovenstaande scenario worden voorkomen, maar reken daarbij niet op de hulp van de politiek.

Zolang het WEF nog het volledige parlement controleert kan je er vergif op in nemen dat ons land straks weer voorop gaat lopen met lockdowns en ‘vaccinaties’.

Dus reken niet op de politiek om het nachtmerrie scenario te stoppen. Verspil ook geen tijd met ‘oppositiepartijen’ die de juiste geluiden maken, want dat is precies de afleiding die ze voor ons hebben bedacht.

Bovenstaande kan alleen worden gestopt als genoeg mensen zeggen: ‘Stop, tot hier en niet verder’.