dinsdag 24 september 2024

INDIA: Troep heldhaftige apen stopt man die 6-jarig meisje verkracht

 

Een groep apen in India heeft een man aangevallen die een klein meisje probeerde te verkrachten. De aanval werd direct verijdeld.

Volgens een rapport van de Times of India werd de man op CCTV gezien terwijl hij het kind, dat pas 6 jaar oud is, door een steegje in Baghpat, nabij New Delhi, leidde, afgelopen weekend. De verdachte trok haar vervolgens naar een verlaten huis, waar hij haar uitkleedde en haar seksueel begon aan te vallen, schrijft Jack Hadfield.

Gelukkig maakte een groep lokale apen een einde aan de verkrachting nadat ze getuige waren geweest van wat er gebeurde. In wat werd gezien als een heldhaftige poging om het kind te beschermen, rende de groep primaten in één keer op de verkrachter af, waardoor hij schrok en het meisje ongedeerd kon ontsnappen.

Toen ze thuiskwam bij haar familie, vertelde het kind het verhaal over de apen en vertelde hoe ze haar leven hadden gered.

“Mijn dochter zou nu dood zijn geweest als de apen niet tussenbeide waren gekomen,” vertelde de vader van het meisje aan lokale media. De vader merkte ook op dat de verkrachter had gedreigd hem te vermoorden en dat hij het meisje had opgepakt toen ze buiten aan het spelen was.

De lokale politie meldde dat ze van het incident hadden gehoord en dat ze een onderzoek deden, maar dat de verdachte nog niet was gepakt of zelfs maar geïdentificeerd.

De zaak volgt op meerdere spraakmakende verkrachtingszaken in India in de afgelopen weken. In augustus overleed een man in Lucknow, Uttar Pradesh, nadat hij uit een privé-ambulance was gegooid zodat de chauffeur zijn vrouw kon verkrachten.

“Ik werd gedwongen om op de voorstoel te zitten, en toen begonnen de bestuurder en zijn metgezel mij te molesteren. Ik protesteerde, maar ze luisterden niet naar mij,” vertelde de vrouw aan de lokale media, eraan toevoegend dat haar man, die teruggebracht werd van het ziekenhuis, en haar broer, probeerden in te grijpen. Als gevolg hiervan “verwijderden de twee mannen met geweld het zuurstofmasker” van haar man, gooiden hem uit het voertuig en sloten haar broer op in de voorstoel om haar te beginnen molesteren.

Eerder die maand werd het lichaam van de 31-jarige arts-assistent Moumita Debnath gevonden op een met bloed doordrenkte matras in het ziekenhuis waar ze werkte, met een secundaire autopsie die onthulde dat ze het slachtoffer was van een brute seksuele aanval voordat ze stierf. De verkrachting leidde tot protesten in het hele land, maar zorgde ook voor een enorme piek in zoekopdrachten op PornHub naar haar naam, nadat er een gerucht opdook dat de video van de verkrachting op internet was gelekt.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

https://dissident.one/india-troep-heldhaftige-apen-stopt-man-die-6-jarig-meisje-verkracht

DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt

  12 oktober 2024door  dr. Peter F. Mayer 6,7 minuten leestijd         DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt   Met de Pand...