zaterdag 12 oktober 2024

HAARP-insider geeft toe dat orkaan Milton deel uitmaakt van ‘weeroorlogsplan’ om ‘samenleving in te storten’

 oktober 12, 2024    13  

   

    Foto Credit: Thepeoplesvoice.tv

Meerdere HAARP-klokkenluiders hebben alarm geslagen en gewaarschuwd dat er een golf van door de mens veroorzaakte extreme weersverschijnselen op komst is. Er wordt verwacht dat deze gebeurtenissen zowel in frequentie als in intensiteit zullen toenemen, met als doel het veroorzaken van wijdverspreide verwoesting, het veroorzaken van economische ineenstorting en het terugdringen van de bevolking in doelgebieden die zijn aangewezen als kill zones – en dat alles binnen een korte tijd.

Volgens de globalisten is het handigste deel van dit zorgvuldig georkestreerde plan hun ingebouwde plausibele ontkenning. Iedereen die met een beschuldigende vinger durft te wijzen zal worden bestempeld als samenzweringstheoreticus, als gevaarlijk worden bestempeld en mogelijk naar interneringskampen worden gestuurd.

Maar er is één probleem voor de elites: we hebben al het bewijs dat we nodig hebben. Van overheidsdocumenten tot onweerlegbaar bewijs, we kunnen aantonen dat ze het weer manipuleren. Orkanen Helene en Milton? Het bloed kleeft aan hun handen, schrijft Baxter Dmitry.

In de nasleep van het onnatuurlijke gedrag van orkaan Helene en de ongekende kenmerken van orkaan Milton moet je je afvragen: waarom vallen er plotseling duizenden dode vogels uit de lucht boven een cruiseschip dat is vertrokken vanuit Tampa, Florida?
Het korte antwoord is dat dit precies is wat er gebeurt als de hoogfrequente radiogolven van HAARP een wisselwerking aangaan met de geladen deeltjes in de ionosfeer, waardoor er plaatselijke veranderingen optreden die het gedrag van de atmosfeer op onnatuurlijke wijze veranderen.

Jarenlang was HAARP niet meer dan een test, die gebruikt werd op buitenlandse bevolkingen tijdens oorlogstijd toen de technologie nog in de kinderschoenen stond. Nu, met globalisten die zich hebben verschanst in hoge posities in heel Amerika, is HAARP opnieuw gekalibreerd voor een meer sinister doel – het met verwoestende precisie richten op de binnenlandse bevolking.

 

De komende weergebeurtenissen zullen zo extreem zijn en zo snel na elkaar plaatsvinden dat de mensheid niet eens de tijd heeft om te beseffen wat er gebeurt.

Globalisten binnen de regering van de V.S. voeren een stille oorlog tegen het Amerikaanse volk. Ze richten zich strategisch op gebieden voor maximale vernietiging vanuit hun zogenaamde “laboratorium zonder muren.”

Ja, dit is al jaren gepland en geperfectioneerd. Ze hebben de technologie verfijnd en zijn nu klaar om een reeks catastrofale weersverschijnselen te ontketenen die ontworpen zijn om de meesten van ons weg te vagen.

Ze bouwden de HAARP-bom recht onder onze neus terwijl ze beleefde hoorzittingen hielden in het congres en de reguliere media het publiek misleidde door alles af te doen als samenzweringstheorieën.

Nu, volgens een klokkenluider van binnen de onderzoeksfaciliteit, staan de hoger geplaatsten klaar om de knop om te zetten en alles uit elkaar te trekken.

Als je denkt dat dit verontrustend is, wacht dan maar tot je hoort wat HAARP doet in Antarctica – het niveau van controle dat ze over de wereld hebben gaat verder dan je je kunt voorstellen.

Een onderzoek naar HAARP heeft geleid tot bezorgdheid onder topwetenschappers over de wereldwijde impact ervan. HAARP was oorspronkelijk een binnenlandse Amerikaanse operatie, maar is in het geheim uitgebreid naar meerdere faciliteiten wereldwijd.

Het gebruik van geavanceerde technologie gebaseerd op de ontdekkingen van Nikola Tesla versterkt het debat over de mogelijke gevaren van dit krachtige programma.

Een voormalige HAARP-tomograaf onthult dat het niet alleen om orkanen gaat, maar dat HAARP ook aardbevingen kan veroorzaken, waaronder de aardbevingen die het afgelopen jaar strategisch belangrijke gebieden over de hele wereld hebben verwoest.

 

Eric Hecker werkte als aannemer voor de National Science Foundation en bracht tijd door op de topgeheime onderzoeksbasis op Antarctica.

Wat hij te zeggen heeft over de snode oorlogswapens die vanaf de Zuidpool worden ingezet, moet met de hele wereld worden gedeeld.

Onder invloed van de Nieuwe Wereldorde maken globalistische verraders van het weer een wapen door geavanceerde technologieën zoals HAARP te gebruiken om natuurkrachten te manipuleren.

Met exotische krachtbronnen en mogelijkheden die ooit als science fiction werden beschouwd, richten ze zich op strategische regio’s en veroorzaken ze vernietiging op een onvoorstelbare schaal.

In hun streven naar wereldheerschappij hebben deze krachten Amerika verraden, waardoor juist de mensen die ze zouden moeten beschermen in het vizier komen van een oorlog die wordt gevoerd met de elementen.

Video Link: https://rumble.com/v5i80oz-haarp-insider-admits-hurricane-milton-part-of-weather-warfare-plot-to-colla.html




Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/haarp-insider-geeft-toe-dat-orkaan-milton-deel-uitmaakt-van-weeroorlogsplan-om-samenleving-in-te-storten/

 

 

DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt

  12 oktober 2024door  dr. Peter F. Mayer 6,7 minuten leestijd         DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt   Met de Pand...