zaterdag 12 oktober 2024

Kijk: Olga vertelt over de honderden kinderen die Oekraïne doodde VOORDAT Rusland het land binnenviel


Advocaat en professor Dan Kovalik bezocht in Donetsk het gedenkteken voor de honderden onschuldige kinderen die de Oekraïense overheid in de regio doodde voordat Rusland in 2022 het land binnenviel.

Wat veel mensen niet weten, is dat er al sinds 2014 oorlog woedt in Oekraïne, waarbij het Oekraïense leger de eigen bevolking in het oosten van het land jarenlang terroriseerde.

Kovalik kreeg te horen dat er zeker meer dan 1000 kinderen zijn vermoord voordat Rusland besloot in te grijpen. “Wauw,” was het enige dat hij kon uitbrengen. “De meeste mensen uit het Westen weten dat niet.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Alleen vrouwen, kinderen en ouderen

Eerder bracht ook de Duitse journalist Alina Lipp een bezoek aan het gedenkteken voor kinderen die om het leven zijn gebracht door het Oekraïense leger. “Jammer genoeg gaat dit tot op de dag van vandaag door,” verzuchtte ze.

“We worden hier elke dag onder vuur genomen. Elke dag sterven er burgers. Er wordt niet op militaire doelen geschoten. De meeste mannen bevinden zich aan het front. Hier bevinden zich alleen vrouwen, kinderen en ouderen,” zei Lipp.

Waarom financiert het Westen de moord op burgers?

Ze vroeg zich af waarom het Westen blijft doorgaan met het sturen van wapens naar Oekraïne. “Waarom financiert het Westen de moord op burgers?”

De journalist riep alle Europeanen op om zich te verzetten tegen de wapenleveringen.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt

  12 oktober 2024door  dr. Peter F. Mayer 6,7 minuten leestijd         DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt   Met de Pand...