zaterdag 12 oktober 2024

Nieuwste Covid Booster begint slachtoffers te claimen – Casusrapporten

 

Jarenlange eerdere casestudies hebben ernstige bijwerkingen van eerdere Covid-vaccins gedocumenteerd, maar de nieuwste versie ( de tiende prik ) richt nu een ravage aan onder degenen die nog steeds op de Covid-priktrein zitten, zo blijkt uit meerdere recente Europese casusrapporten waarin alles werd gedocumenteerd, van een levensbedreigende anafylactische reactie tot een beroerte.

De nieuwste Pfizer mRNA Covid-injectie die op het publiek wordt losgelaten, heet ‘COMIRNATY JN.1 bretovameran’. De bijwerkingen ervan worden nu gedocumenteerd in een Europese database met medicijnreacties, schrijft Sean Miller.

Een anafylactische reactie is een snel optredende medische noodsituatie die wordt gekenmerkt door potentieel fatale allergische reacties. Beroertes (verstoring van de bloedstroom in de hersenen) worden ook ervaren door de nieuwe prik.

Volgens de Europese database heeft de nieuwste Covid-booster sinds 22 september geleid tot 35 meldingen van bijwerkingen, waarvan er zeven ernstige bijwerkingen waren. Dit komt neer op ongeveer twee bijwerkingen per dag.

Niet alleen is de nieuwe booster niet veilig, hij is ook niet effectief. Twee rapporten documenteren al ‘vaccinfalen’ – mensen die Covid oplopen na een injectie.

Hoewel de bijwerkingen van de nieuwste injectie pas net merkbaar zijn, blijven de originele injecties levens eisen. Zo overleed woensdag één slachtoffer van het vaccin dat in 2021 werd gevaccineerd plotseling.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Bron: https://dissident.one/nieuwste-covid-booster-begint-slachtoffers-te-claimen-casusrapporten

DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt

  12 oktober 2024door  dr. Peter F. Mayer 6,7 minuten leestijd         DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt   Met de Pand...