zaterdag 12 oktober 2024

Japanse onthulling: vijftigvoudige toename van hartfalen onder met COVID gevaccineerde mensen veroorzaakt schokgolven

11/10/2024

Japan heeft zojuist een grote bom laten vallen nadat de belangrijkste experts van het land bewijs vonden van een verwoestende piek in hartfalen onder mensen die Covid mRNA-‘vaccins’ kregen, meldt Slay News.

Wetenschappers hebben ontdekt dat het risico op hartfalen met maar liefst 4.900% toeneemt nadat iemand een Covid mRNA-injectie heeft gekregen.

De explosieve ontdekking werd gedaan door een team Japanse onderzoekers van de afdeling Farmacodynamiek van de faculteit Farmacie van de Keio-universiteit en het Yokohama General Hospital.

Het onderzoeksteam, onder leiding van professor Keisuke Takada, ontdekte dat het risico op myocarditis 20 tot 50 keer groter is na het krijgen van de prik.

Ze berekenden de rapportage-odds ratio’s (ROR’s) en 95%-betrouwbaarheidsintervallen (95%-BI’s) voor het verband tussen de vaccins en myocarditis en pericarditis op basis van gegevens uit de database van de Japanse overheid over bijwerkingen van vaccins.

Myocarditis en pericarditis zijn beide vormen van ontsteking van het hart.

Deze aandoeningen beperken de mogelijkheid van het hart om bloed door het lichaam te pompen en kunnen leiden tot bloedstolsels, beroertes, hartstilstand en uiteindelijk tot een plotselinge dood.

Zowel myocarditis als pericarditis zijn bekende bijwerkingen van Covid mRNA-injecties.

Het team analyseerde de officiële gegevens van april 2004 tot en met december 2023.

Takada en collega’s publiceerden een rapport over de bevindingen van hun peer-reviewed onderzoek in het prestigieuze Journal of Infection and Chemotherapy.

Het Japanse team evalueerde leeftijd, geslacht, tijdstip van aanvang van de ziekte en de uitkomsten bij symptomatische patiënten.

Volgens de auteurs was de onderliggende missie van deze studie om eventuele verbanden tussen Covid mRNA-injecties (Pfizer BNT162b2 en Moderna’s mRNA-1273) en myocarditis/pericarditis en eventuele beïnvloedende factoren te verduidelijken.

Zoals de onderzoekers hoopten, bracht dit onderzoek enige duidelijkheid.

Uit het onderzoek blijkt dat er een verontrustend hoog verband bestaat tussen mRNA-injecties en myocarditis en pericarditis, vooral bij bekende risicogroepen.

Onder normale omstandigheden zijn de associaties zo hoog dat de Covid mRNA-injecties waarschijnlijk zouden worden stopgezet voor onderzoek.

De onderzoekers die aan dit onderzoek meewerkten, zijn verbonden aan de Keio Universiteit, het Yokohama Algemeen Ziekenhuis en de Teikyo Heisei Universiteit.

In Japan beheert de Pharmaceuticals and Medical Devices Agency (PMDA) het Japanese Adverse Drug Event Report (JADER), een grootschalige database voor spontane meldingen van bijwerkingen.

De database bevat informatie over onder andere bijwerkingen en uitkomsten van vaccinatie.

Grote databases voor spontane rapportage van bijwerkingen, waaronder JADER, zijn effectieve bronnen voor onderzoeken die systematisch het verband tussen geneesmiddelen en bijwerkingen onderzoeken.

Ze dragen bij aan de verzameling van bewijs voor veilige medicatie.

Japan had een hoge vaccinatiegraad.

Bijna 80% van de 125,1 miljoen inwoners van Japan is gevaccineerd tegen Covid.

Onder degenen die de vaccinatie kregen, werden maar liefst 880.999 veiligheidsincidenten gemeld.

Voor hun onderzoek analyseerden prof. Takada en zijn team 1846 meldingen van myocarditis en 761 meldingen van pericarditis.

In het artikel van de studie merken de onderzoekers het volgende op:

“De bijwerkingen die in verband werden gebracht met de vaccins omvatten myocarditis (919 gevallen) en pericarditis (321 gevallen), waarbij de ROR [95% BI] voor beide significant was (myocarditis: 30,51 [27,82–33,45], pericarditis: 21,99 [19,03–25,40]).

“Bovendien waren de ROR [95% CIs] van BNT162b2 en mRNA-1273 respectievelijk 15,64 [14,15–17,28] en 54,23 [48,13–61,10] voor myocarditis, en respectievelijk 15,78 [13,52–18,42] en 27,03 [21,58–33,87] voor pericarditis.”

De hierboven genoemde ROR’s betekenen dat de kans dat de bijwerking (of uitkomst) zich voordoet in de gevaccineerde groep zorgwekkend hoger is dan in de niet-gevaccineerde (controle)groep.

Dit is een aanzienlijke toename van het risico.

Van vaccins wordt doorgaans verwacht dat ze een OR-waarde hebben die dicht bij 1 ligt, wat aangeeft dat er geen sprake is van een significante toename van het risico op bijwerkingen.

Zoals uit veel onderzoeken blijkt bij deze cardiovasculaire incidenten, “waren de meeste gevallen ≤30 jaar of mannelijk.”

De periode van vaccinatie tot aanvang was ≤ 8 dagen, wat overeenkomt met het type vroeg falen op basis van analyse met behulp van de Weibull-verdeling.

In de meeste gevallen was de uitkomst herstel of remissie.

Er waren echter ook veel ernstige gevallen, waarvan sommige een plotselinge dood tot gevolg hadden.

In het uitkomstgedeelte van het onderzoeksartikel rapporteren de auteurs herstel en remissie bij respectievelijk 78% (595 gevallen) en 87% (222 gevallen) van de gevallen.

Echter, een “ernstige uitkomst (sequela of niet-herstel) na het begin van myocarditis en pericarditis werd opgemerkt in respectievelijk 11% (80 gevallen) en 8% (20 gevallen) van de gevallen.”

Alarmerend is dat respectievelijk 11% (84 gevallen) en 5% (13 gevallen) overlijden.

Soortgelijke tendensen werden waargenomen in de subgroeperingsanalyse geassocieerd met BNT162b2 en mRNA.

Het onderzoek wordt uitgevoerd op een moment dat er steeds meer zorgen zijn over de veiligheid van de Covid-vaccinaties en de aanhoudende drang om de bevolking te vaccineren.

Bron: https://dissident.one/japanse-onthulling-vijftigvoudige-toename-van-hartfalen-onder-met-covid-gevaccineerde-mensen-veroorzaakt-schokgolven 

DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt

  12 oktober 2024door  dr. Peter F. Mayer 6,7 minuten leestijd         DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt   Met de Pand...