rsz japan zelfreplicerende vaccinsEr is een soort paniek uitgebroken bij veel Japanners omdat ze als de dood zijn voor de nieuwe versie van de mRNA ‘vaccins’.

Het land gaat dienen als proeftuin voor wat men noemt de derde atoombom op Japan en dat zijn de zelfreplicerende ‘vaccins’, oftewel een soort kopieermachine in je lichaam.



Voor de duistere krachten in de achtergrond zijn de ‘vaccins’ niets meer dan de heilige graal. Want op deze manier zullen via nanotechnologie en straling volledige controle kunnen krijgen over de lichamen van burgers.

De techniek om dit alles voor elkaar te kunnen brengen gaat steeds verder en daarom hebben ze nu de zelfreplicerende mRNA vaccins.

Deze zijn goedgekeurd in Japan en dit land gaat dienen als proeftuin voor dit nieuwe biowapen.

Het volgende is een bericht van Dr. Robert Malone.

“Ik kom net terug uit Tokio, waar ze een bijeenkomst hielden met 30.000 mensen omdat ze op het punt staan om zelfreplicerende RNA-vaccins in te zetten.

Japan wordt gebruikt als proefkonijn voor deze nieuwe technologie. Het Japanse volk noemt dit de derde atoombom.

Dit wordt ingezet in een samenwerkingsverband tussen een Amerikaans bedrijf, Arcturus, een Canadees bedrijf, sorry, een Australisch bedrijf genaamd CSL en een Japans bedrijf.

De CEO van het Japanse bedrijf gaf onlangs een persconferentie. Wat zei hij? Hij zei dat ze iedereen die verkeerde informatie verspreidt legaal zullen gaan vervolgen en zullen proberen deze in de gevangenis te krijgen.

We weten niet of het in de hersenen van de ouderen in Japan terechtkomt. Maar we weten wel dat als we iets zeggen over deze zorgen, de CEO achter ons aan zal komen en zal proberen ons in de gevangenis te stoppen. Dat is de nieuwe wereldorde. Dat is waar we in terecht komen. Dat is wat ze op ons willen toepassen.

Ze willen ons de mond snoeren. Ze willen voorkomen dat we spreken. Ze willen het verhaal volledig beheersen en ze willen psychologische oorlogsvoering op jullie allemaal kunnen loslaten om jullie te controleren en te trainen. Om mensen over de streep te trekken zullen ze angstverhalen gebruiken over vogelgriep en apenpokken.

Ongeacht welk angstverhaal ze zullen lanceren, ze willen dat je je mond houdt, dat je je laat opsluiten in je eigen huis en doen wat je wordt verteld.

Natuurlijk is dat onacceptabel en ik hoop dat jullie samen met ons tegen deze nieuwe tirannie zullen vechten.”
Volgens advocaat Tom Renz gebeurt dit alles ook nog eens zonder dat het Japanse publiek is voorgelicht of haar toestemming heeft gegeven voor dit experiment.
Hoe gevaarlijk deze nieuwe techniek wordt voor ons mensen wordt in de volgende video uitgelegd door Dr. Pierre Capel. (voormalig hoogleraar Besmettingsleer, in het bijzonder de experimentele immunologie).

Hij noemt deze nieuwe techniek een ramp voor de mensheid en levensgevaarlijk.