donderdag 10 oktober 2024

Onderzoek: C19-vaccinaties leiden tot vroegtijdige celveroudering en bevorderen kanker – Video met Florian Schilling

 

5. Oktober 2022von Dr. Peter F. Mayer2,6 minuten leestijd

Een nieuwe studie toont aan dat vaccinatie ribosomen en dus het metabolisme verstoort of vernietigt. Celveroudering, multimorbiditeit en ziekten zijn het gevolg. Omgekeerd wordt hyperfunctie van kwaadaardige cellen veroorzaakt. Een schimmel kan echter de schadelijke gevolgen van vaccinatie compenseren. Ribosoomschade verklaart overmatige sterfte en voortijdige, onverklaarbare sterfgevallen. Florian Schilling legt in detail uit hoe en waarom dit gebeurt in de onderstaande video.

De onderzoekers onder leiding van Manami Tanaka et al een studie met de titel „Huaier-effecten op functionele compensatie met destructieve ribosomale RNA-structuur na anti-SARS-CoV-2 mRNA-vaccinatie“ (Huaier-effecten op functionele compensatie van de destructieve structuur van ribosomaal RNA na anti-SARS-CoV-2 mRNA-vaccinatie), waarbij ze Huaier-schimmels toedienden aan kankerpatiënten. De therapie komt uit de Chinese geneeskunde. Een zeer goed uitgevoerde studie, maar met een heel klein cohort van 8 patiënten. Er zijn echter zeer duidelijke verschillen te zien.

De methodologie van de studie bestaat uit RNA-sequentiebepaling. Dit laat zien welke genen actief zijn en wat er is veranderd als gevolg van vaccinatie. De belangrijkste bevinding is dat de vaccinatie de ribosomen vernietigt en daardoor verschillende signaalroutes in de cel enorm verzwakt. De schade was hardnekkiger en groter dan na chemotherapie, steeds meer bij elke volgende injectie.

Het komt erop neer dat vroegtijdige veroudering, voortijdige multi morbiditeit.

De vernietiging van ribosomen is zo ernstig schadelijk omdat ze de eiwitfabrieken van cellen zijn. Ze genereren bijvoorbeeld de enzymen – en zonder deze is er geen metabolisme, sterft de cel en sterft het lichaam.

De schimmel geneest zelfs kankers zoals alvleesklier- of colorectale kanker, die beide tot de dodelijkere behoren. Een vaccinatie brengt de kanker echter onmiddellijk weer tot leven en leidt tot de dood, zoals uit de studie blijkt. De schimmel kan echter beschermen.

In het abstracte van de studie staat onder meer:

We analyseerden biologische veranderingen door het totale RNA te sequencen bij gezonde proefpersonen en kankerpatiënten gevaccineerd door Pfizer-BioNTech, met of zonder adjuvante Huaier-therapie. Significante vernietiging van ribosomale RNA-structuren werd gevonden, versterkt door seriële vaccinatie. In tegenstelling tot vernietiging door chemotherapie met het platina (II) -complex, werd zelfs 6 maanden na vaccinatie progressieve vernietiging van het 18 S-ribosoom gedetecteerd. Dit resulteerde in een enorme remming van vertaling en transcriptie, die de intra / interne neuronale signalering en het lipidenmetabolisme aanzienlijk beïnvloedde en verband hield met het verouderingsproces. Huaier compenseerde deze disfuncties door middel van door miRNA gemedieerde transcriptionele controle, door typische activering van de PI3 K / AKT-signaleringsroute. Uit analyse van de genontologie bleek dat het aantal virions zelfs 3 maanden na de eerste vaccinatie spontaan werd geproduceerd. Uit de huidige studie blijkt dat adjuvante therapie zoals Huaier het versnelde verouderingsproces compenseert door middel van mRNA-vaccinatie.

Hier is de video van Florian Schilling:


https://tkp.at/2022/10/05/studie-c19-impfungen-fuehren-zu-vorzeitiger-zell-alterung-und-foerdern-krebserkrankung-video-mit-florian-schilling/

DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt

  12 oktober 2024door  dr. Peter F. Mayer 6,7 minuten leestijd         DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt   Met de Pand...