zaterdag 25 december 2021

Apotheker doet schokkende ontdekking: bijsluiter van coronavaccin is blanco

apotheker

Foto: gencat cat CC0

Apotheker doet schokkende ontdekking: bijsluiter van coronavaccin is blanco

Op social media circuleert een video van een Amerikaanse apotheker die een schokkende ontdekking doet nadat hij de bijsluiter van een coronavaccin van Moderna heeft opengevouwen. De bijsluiter blijkt volledig blanco te zijn.

In het filmpje is te zien hoe de apotheker de bijsluiter aan een klant geeft en erbij zegt dat alle test- en veiligheidsgegevens erin staan. Nadat de klant hem laat weten dat het papier blanco is, vouwt hij de bijsluiter verder open.

Dan komt ook de apotheker tot de ontdekking dat er niets in de bijsluiter staat. Vervolgens gaat hij naar een computer en beweert hij dat de informatie op internet kan worden gevonden.

U heeft helemaal gelijk

Op dat moment beseft hij dat hij tegen klanten heeft gelogen. “Als we niet weten waarmee we onszelf injecteren, begrijp ik niet hoe dit geïnformeerde toestemming kan zijn,” aldus de klant.

“U heeft helemaal gelijk en het klopt wat u zegt. Ik zou deze vaccins helemaal niet moeten verstrekken,” reageert hij.

Ook bijsluiter van Janssen-vaccin blanco

“Waarom geeft u ze dan toch?” vraagt de klant. “Omdat dat van me verwacht wordt,” stamelt hij. Hij verontschuldigt zich en zegt dat hij zich ‘volstrekt ontoereikend voelt als apotheker’.

In mei ontdekte een apotheker dat de bijsluiter van het Janssen-vaccin blanco was.

[Infowars]

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...