zaterdag 25 december 2021

Gezonde 3 maanden oude baby ligt 7 minuten te stuiptrekken na drinken melk gevaccineerde moeder

baby

Foto: Unsplash

Gezonde 3 maanden oude baby ligt 7 minuten te stuiptrekken na drinken melk gevaccineerde moeder

Een vrouw uit de Amerikaanse staat Pennsylvania heeft recentelijk een ernstige bijwerking van het coronavaccin gemeld bij het VAERS, dat bijwerkingen van vaccins in de Verenigde Staten bijhoudt. Saillant detail: de bijwerking trad op bij haar baby.

De vrouw schrijft dat ze op vrijdag 18 juni rond 13.30 uur haar eerste Moderna-prik heeft gekregen. Die avond gaf ze haar drie maanden oude dochter moedermelk. Ze bracht haar vervolgens naar bed.

Permanent beschadigd

Toen ze het meisje rond 23.30 uur in de wieg wilde leggen, begon ze te stuiptrekken. Dat duurde al met al zo’n zeven minuten. Ze belde de ambulance en werd naar het ziekenhuis gebracht, waar de baby in de ochtend van 19 juni nog twee aanvallen kreeg.

Het gaat om een gezonde baby die voordat de moeder de prik had genomen geen gezondheidsproblemen had. De vrouw laat verder weten dat de baby twee dagen in het ziekenhuis heeft gelegen en permanent is beschadigd.

Normaal

In het ziekenhuis werd het kind onderworpen aan allerlei tests. Ze bleek niet besmet te zijn met virussen of bacteriƫn. Het EEG zag er normaal uit en ook op de MRI/CT-scans zijn geen bijzonderheden ontdekt.

Onderstaand fragment is afkomstig uit deze video.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...