dinsdag 19 september 2023

Bill Gates’ enorme Covid-winsten blootgelegd in viraal bericht op social media

september 19, 2023     2261   4   


Een viraal bericht op sociale media waarin wordt onthuld hoeveel Bill Gates heeft geprofiteerd van de Covid-pandemie werd in slechts twee dagen meer dan twee miljoen keer bekeken, bericht Infowars.

Het populaire X-account Pelham deelde de post en schreef: “Bill Gates kocht aandelen in BioNTech (de partner van Pfizer voor zijn mRNA Covid injecties) in september 2019… slechts maanden voordat de pandemie werd aangekondigd…”

“Gates kocht 1.038.674 aandelen tegen een pre-public offering prijs van $18,10 per aandeel…” legde de gebruiker uit.

Het bericht vervolgde: “Gates dumpte zijn aandelen in november 2021 tegen een gemiddelde verkoopprijs van $300 per aandeel… Gates zei op dezelfde dag: “We hebben een nieuwe manier nodig om de vaccins te maken, want de vaccins *hielden de overdracht niet tegen*”, ondanks al zijn eerdere beweringen van het tegendeel. Het is bijna alsof Gates wist dat Covid-19 zou worden vrijgegeven, en hij wist ook dat de vaccins nooit waren ontworpen om de overdracht te stoppen.”

Het bericht is accuraat, zoals opgemerkt door Jordan Schachtel in januari, toen hij rapporteerde over SEC-dossiers waaruit bleek dat “het belang van de Gates Foundation in BioNTech in de loop van het derde kwartaal van 2021 van 1.038.674 aandelen naar 148.674 aandelen ging, waardoor de positie van Gates in de fabrikant van mRNA-vaccins met 86 procent van de gehouden aandelen afnam.”

“Zoals u hieronder kunt zien, heeft Gates toevallig de markt perfect getimed door de aandelen te verkopen tijdens het best presterende kwartaal van BioNtech,” merkte hij op in het artikel, samen met een grafiek.

In juli 2022 schreef Dr. Joseph Mercola een grondig artikel waarin hij uitlegde hoe Pfizer handig profiteerde van de Covid-pandemie.

Zelfs NBC gaf in januari toe dat de Covid-pandemie de inkomsten van Pfizer in 2022 naar een recordbedrag van $100 miljard dreef.

Bekijk de video hieronder waarin Alex Jones een video deelt van het moment dat Bill Gates eindelijk toegaf dat de klonter-prikken niet werken.



Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws

https://www.frontnieuws.com/bill-gates-enorme-covid-winsten-blootgelegd-in-viraal-bericht-op-social-media/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...