dinsdag 19 september 2023

Oekraïne wil dat Europa permanent van gastoevoer wordt afgesloten

juli 8, 2022   7645   17  

    Foto's via Twitter

De liefhebber van wit poeder, dure luxejachten en bizar pianospel, Volodymyr Zelensky, heeft Canada gevraagd om de turbine van de belangrijke gaspijpleiding uit Rusland, die momenteel in onderhoud is, onder geen beding te leveren. Dit is geen samenzweringstheorie, maar een verslag van het persbureau Reuters, bericht Report24.news.

Reuters is “vergeten” het rapport correct in te delen. De titel bij hen is “Exclusief: Oekraïne dringt er bij Canada op aan geen gasturbine aan Rusland te leveren”. In gewone taal betekent dit dat de Soros-marionet Zelensky de van gas afhankelijke naties van Europa definitief naar de ondergang wil drijven.

Zoals al verscheidene malen is gemeld, is het gastekort niet de schuld van Rusland, of zelfs van Poetin, maar zoals zo vaak het geval is zelf veroorzaakt door de sancties.

Nu schept de liefhebber van wit, Volodymyr Zelensky, er genoegen in van Canada te eisen Europa van de gastoevoer af te snijden. “De sancties verbieden de overdracht van alle apparatuur die met gas te maken heeft,” drukte een ambtenaar van het Oekraïense Ministerie van Energie uit.

“Als, God verhoede het, dit besluit wordt aangenomen, zullen wij ongetwijfeld bij onze Europese collega’s erop aandringen dat hun aanpak moet worden heroverwogen. Want, als landen zich niet houden aan besluiten die zij over sancties hebben afgesproken, hoe kunnen wij dan over solidariteit spreken?”

Met “dit besluit” wordt bedoeld de turbine die momenteel in onderhoud is te leveren, zodat de gastransfers naar Europa kunnen doorgaan. Strikt genomen is de Oekraïense eis een oorlogsverklaring aan de hele EU. Maar daar zijn de mensen óf intellectueel te zwakbegaafd om dat te beseffen – óf zij dienen zo blindelings de belangen van George Soros en andere globalisten, dat de dood door kou van honderdduizenden Europeanen en de verarming van miljoenen wordt aanvaard. Als Rusland Oekraïne geheel of gedeeltelijk bezet, zoals het er naar uitziet, zal Soros 500 miljard dollar verliezen: De interventies van George Soros in Oekraïne: 500 miljard investeringen op het spel.

Volgens Reuters heeft Canada al besloten de turbine terug te sturen. Naar verluidt willen Canada en Duitsland Rusland geen excuus geven om de gastransporten naar Europa te beperken of stop te zetten. Oekraïne daarentegen is volkomen onverschillig voor het welzijn en het voortbestaan van de Europese Unie en haar lidstaten. Het enige wat daar telt is het voortbestaan van zijn eigen corrupte politieke elites. In feite geeft Oekraïne ook niet om het voortbestaan van zijn eigen volk. Als zij op tijd gecapituleerd hadden – met alle mogelijke protest en steun van de westerse statengemeenschap – hadden tienduizenden levens gered kunnen worden. Maar de bescherming van mensenlevens is natuurlijk niet het doel van de lugubere staatspresident Zelensy.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/oekraine-wil-dat-europa-permanent-van-gastoevoer-wordt-afgesloten/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...