dinsdag 19 september 2023

Ongelukkige vrouwen

 februari 26, 2023   6823   143  

Irish Savant over een recent onderzoek onder jonge vrouwen en meisjes dat een groeiend gevoel van vrouwelijke wanhoop en melancholie aan het licht bracht. Is dit symptomatisch voor het feit dat moderne vrouwen, nu ze op elk gebied met mannen moeten concurreren en hun moederlijke impulsen moeten verwerpen, psychologisch onder druk komen te staan omdat hun natuurlijke vrouwelijkheid wordt onderdrukt?

De resultaten van opiniepeilingen en enquêtes moeten met enige terughoudendheid worden behandeld, omdat ze meestal door een agenda worden bepaald. (Welke van de volgende punten geeft uw mening over president Biden het best weer: a) Inspirerend, b) Briljant, c) Eervol). Om voor de hand liggende redenen moeten we extra voorzichtig zijn met onderzoeken die harde cijfers willen toepassen op abstracte waardeoordelen zoals geluk, vooral wanneer dergelijke onderzoeken worden uitgevoerd door Amerika’s beruchte CDC. Niettemin klinken de onderstaande bevindingen als waarheid, schrijft Irish Savant.


Uit het onderzoek blijkt dat bijna 3 op de 5 tienermeisjes (57%) zegt zich “voortdurend verdrietig of hopeloos” te voelen. Dat is het hoogste percentage ooit. En 30% zegt serieus te hebben overwogen om door zelfmoord te sterven – een percentage dat de afgelopen 10 jaar met bijna 60% is gestegen. Hoe kan dit als de westerse wereld is overhandigd aan vrouwen? Op vrouwen gerichte bijstand, grotesk oneerlijk positieve-discriminatie actiebeleid waardoor mannen, vooral blanke mannen, bij elke stap in het leven worden benadeeld, juridische vooroordelen, ongeloof bij zelfs de meest onwaarschijnlijke seksuele intimidatieclaims, scheidingsverkrachting, bestraffende kinderalimentatie (zelfs wanneer zij niet de biologische vaders zijn!)… het is een vrouwenwereld. Of toch niet? Niet volgens deze cijfers van het CDC. Het geluksniveau van vrouwen (en ook van mannen, maar wie maalt daarom?) daalt al bijna dertig jaar, een realiteit die zelfs The Guardian toegeeft. De oplossing van The Guardian is, zoals je zou verwachten, meer van hetzelfde om alles beter te maken. Meer sekspartners, meer geld, meer abortussen, meer immigratie uit de derde wereld… en vrouwen zullen gelukkig zijn.

Sommige oorzaken van vrouwelijke melancholie lijken duidelijk genoeg, de pathologieën van socia media zijn zelfs voor sociologen duidelijk. “Online doorgebrachte tijd beïnvloedt elk aspect van de ontwikkeling van adolescenten – fysiek, emotioneel, cognitief, seksueel en relationeel. Screenagers hebben niet genoeg interactie met de echte wereld om een solide, functioneel zelf op te bouwen.” Met een voor haar ‘beroep’ verbluffend inzicht geeft deze sociologe toe dat smartphones verslavend zijn in de klinische betekenis van het woord, dat social media een bron van angst zijn, dat fear of missing out (FOMO) een consumerende zorg is, en dat de druk van leeftijdsgenoten om je leven online te zetten aanzienlijk is. Vaak (meestal?) hebben deze online voorstellingen weinig te maken met de werkelijke persoon: Gefotoshopte beelden en meesterlijke eufemismen (volslank = walvis, slank = anorexia, party girl = hoer) kunnen online werken, maar wat gebeurt er als je iemand in het echt ontmoet via een dating app? Positieve discriminatie voor vrouwen is ook een vergiftigde kelk waarbij meisjes in feite worden aangemoedigd om tweederangs mannen te zijn in plaats van eersterangs vrouwen. Onbewust herkent elke vrouw die in een op PD gebaseerde rol is gepropt, de onderliggende onwaarheden.

Maar de werkelijke oorzaken van de toenemende wanhoop bij vrouwen zijn dieper. Want de moderne vrouw is in oorlog met de natuur zelf, in oorlog met de Logos, wat Nietzsche “de omkering van alle waarden” noemde (die Umwertung aller Werte). Of laten we het Satanische Omkering noemen. In de loop van duizenden jaren zijn oerkrachten in de achterhersenen van onze vrouwen diep geworteld geraakt. Vijfduizend jaar evolutie kan niet in een paar decennia ongedaan worden gemaakt, ondanks wat de beschavingsvernietigers verkondigen. Het nettoresultaat is een strijd tussen de bewuste en onbewuste geest, een strijd met rampzalige gevolgen. De evolutionaire programmering “dirigeert” vrouwen om thuismakers en kinderdraagsters te zijn als partners van een sterke man die hun gezin verdedigt en verzorgt. Zelfs als een onbehouwen jongeman met holbewoner-kennis van man-vrouw relaties merkte ik dat vrouwen met handenwrijvende kippenkont echtgenoten nooit gelukkig waren. En hoe meer hij zich verlaagde, hoe bitterder en feeksachtiger de vrouwen werden. De rampzalige daling van het testosterongehalte bij mannen in de afgelopen decennia heeft dit probleem in een crisis veranderd.

 

Naarmate de financiële status van vrouwen stijgt tot op of boven het niveau van de beschikbare mannen in hun sociale omgeving, zullen zij grote moeite hebben om een aanvaardbare partner op lange termijn te vinden. Zoals Oscar Wilde opmerkte, zijn vrouwen altijd tevreden met het beste. Helaas voor hen heeft de ‘alle vrouwen zijn geweldig’-troop en de fantasie dat mannen zich aangetrokken voelen tot brutale onafhankelijke intelligente vrouwen geleid tot volstrekt onrealistische ideeën over hun paringswaarde. Dit leidt ertoe dat enorme aantallen vrouwen achter een relatief klein aantal hoogwaardige mannen aanzitten. Ik herinner me dat Chateau Heartiste erop wees dat wanneer mannen die voorbestemd zijn om te trouwen en een gezin te onderhouden veel minder waard zijn op de markt dan vroeger, ze worden vervangen door playboys die profiteren van het seksuele klimaat. Vrouwen die in hun behoefte aan zekerheid worden voorzien door de grote overheid en positieve carrières beginnen ook hun verlangen naar pump ‘n’ dump alfamannetjes te bevoordelen. Zo hebben vrouwen ongewild het leven moeilijker gemaakt voor allemaal, behalve voor de meest aantrekkelijke onder hen. En die aantrekkelijkheid heeft maar een korte bloei. Daarna dringt het verschrikkelijke besef door dat hun vermogen om het meest elementaire en krachtige instinct, dat van de voortplanting te vervullen, verloren is gegaan. Ondanks de kwaadaardige viering van de ‘kinderloze’ status, laat de natuur zich niet ontzeggen, dus in hun wanhoop slagen ze er misschien in om er, als ze de veertig ingaan, via IVF een enkel, waarschijnlijk autistisch kind uit te persen, dat zelf wordt uitbesteed aan een kinderdagverblijf dat wordt gerund door derdewereldmensen die het op zijn kop zetten en erom lachen.

Terug naar Chateau Heartiste voor een (net) mogelijke oplossing. “We kunnen dit zinkende schip keren en naar een veilige haven loodsen, maar dan moeten we terugkeren naar de verkeerde kant van de geschiedenis, waar we jongens prijzen om hun onderscheidend vermogen en hen aanmoedigen om te knutselen, en hen niet beschamen omdat ze stoïcisme verkiezen boven sociale rechtvaardigheid. Aan de andere kant betekent dit dat we moeten stoppen met de onmenselijke agenda om meisjes te prijzen omdat ze zich jongensachtig gedragen en meisjes te laten denken dat hun natuurlijke vrouwelijke talenten tekenen van zwakte zijn. Minder “aanleunen”, meer “met rust laten” om het leven na te streven waartoe hun op geslacht gebaseerde aanleg hen organisch aanzet.”

Maar vergeet niet dat de oplossing buiten de menselijke sfeer ligt. Die ligt in de handen van God. Want onze huidige problemen zijn van demonische oorsprong.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/ongelukkige-vrouwen/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...